Xiaomi TV Stick 4K az egyik legkisebb TV okosító Android TV 11.0 rendszerrel

A jelenlegi modell már Global Version példány, amit egyszerűen csak a televíziónk HDMI portjához kell csatlakoztatni és kész is vagyunk a TV okosításával.

A kis eszköz az Android TV 11.0 verzióját használja, amit kifejezettem televízión történő tartalomfogyasztásra fejlesztettek. Segítségével alkalmazásokat tölthetünk le az eszközre, használhatjuk a YouTube, Netflix szolgáltatásokat is vagy akár az interneten böngészhetünk.

Támogatott kodekek és formátumok:

  • AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
  • MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
  • DTS HD, Dolby Atmos
  • MP3, AAC, RM, FLAC
  • JPG, BMP, GIF, PNG

Természetesen rendelkezik 2.4/5GHz-et támogató 802.11 a/b/g/n/ac WiFi kapcsolattal és Bluetooth 5.2-vel is. HDMI2.0a és microUSB csatlakozóval is ellátták, ahonnan a működéséhez szükséges energiát veszi fel.

A Xiaomi Mi TV Stick egy négy magos 2.0GHz-es processzort kapott, 2GB memória és 8GB tárhely társaságában. A mellékelt távirányítója Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik, így a hatótáv, akár 10 méter is lehet. A Xiaomi Mi TV Stick TV okosító 66.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Xiaomi Mi TV Stick-et itt találod meg

Kupon:BG04c61c  

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás