Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Táblagép, gyaloglópad, több csatlakozós mobiltelefon töltő kábel és sok minden más.

BlitzWolf® AirAux AA-BT2

USB-C porton keresztül csatlakoztatható a BlitzWolf® AirAux AA-BT2, amihez egy USB-A átalakító is jár, hogy akár PS4 vagy XBOX One konzolhoz is csatlakoztathasd.

A Bluetooth 5.0-nek hála alacsony késleltetéssel rendelkezik és akár két fejhallgatót is csatlakoztathatsz hozzá, hogy egyszerre mindkét eszközön hallani lehessen a játékok, filmek hangjait.

BlitzWolf® AirAux AA-BT2

Kupon: BG144330

_______________________________________________

A Walking Pad R1 Pro futópad európai raktárból

walking_pad_r1_pro_futopad_5.JPG

Az új futópad esetében is megmaradt az összecsukható kivitel, így még egy kisebb lakásban is helyet szoríthatunk neki. A mostani időszakban azt hiszen sokaknak jól jöhet, hogy nem lehet csak úgy kimenni az utcára és a hideg idő miatt is nehezebb a szabadtéri futás.

walking_pad_r1_pro_futopad_1.JPG

A sebességtartomány 0,5-10km/h között változtatható, de a jól megszokott 6km/h sebesség mellett, amit a korábbi modell tudott, most már gyors iramban is futhatunk rajta. Mobiltelefonos alkalmazással is vezérelhetjük, de a mellékelt távirányítót a csuklónkra erősíthető pánttal a kezünkben is tarthatjuk, hogy változtathassunk a sebesség fokozaton.

walking_pad_r1_pro_futopad_2.JPG

walking_pad_r1_pro_futopad_4.JPG

A szénkefe nélküli motorral ellátott futópad, kinyitva 150 x 72 x 90, míg összecsukva 98 x72 x 15.5 centiméteres mérettel rendelkezik.

walking_pad_r1_pro_futopad.JPG

walking_pad_r1_pro_futopad_3.JPG

A futópad a a Banggood csehországi (CZ) raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg

A Walking Pad R1 Pro futópadot itt találod meg

🔹Kupon : BG51d216

_______________________________________________

Edifier R1080BT 24 wattos aktív hangfal

Európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető az Edifier R1080BT, ami kábelen keresztül PC-hez vagy a bluetooth kapcsolaton keresztük mobiltelefonhoz is csatlakoztatható.

A két utas hangfal 4 colos mélynyomóval rendelkezik, ami mellé egy 19mm-es magassugárzót kapunk. A 106mm x 188mm x 163mm hangfalak 2×12 wattos teljesítménnyel rendelkeznek és a kedvezmény kóddal olcsóbban vásárolható meg az európai raktárból.

Edifier R1080BT 24 wattos aktív hangfal

Kupon: BG42aabb

_______________________________________________

A Teclast T40 Plus táblagép

A Teclast T40 Plus minőségi fém házat, 2K felbontású kijelzőt, Android 11 rendszert, 8GB memóriát és 128GB tárhelyet kapott és Android 11 rendszer fut az olcsó táblagépen! A táblagép európai raktárból (CZ) vásárolható meg, a kupon kóddal igen kedvező áron juthatsz hozzá, ingyenes szállítással

Teclast T40 Plus 1 A Teclast T40 Plus külsején megakadt a szemünk, a fém háza egy 6600mAh kapacitású akkumulátort rejt, a 10.4 colos IPS kijelzője pedig a FullHD felbontást is túlszárnyalja a 2000 x 1200 pixeles képpontsűrűségével.

Teclast T40 Plus 2

A 128 gigabájtos tárhely mellé 8GB memóriát tettek, hogy még évek múlva se legyen kevés ez a mennyiség, de meghagyták a microSD memóriakártyás bővítés lehetőségét is. A 8 magos UNISOC T618 processzor maximálisan 2GHz-es órajelre képes.

Teclast T40 Plus 3

Van 4G támogatás is, hiszen SIM kártyát is behelyezhetünk a vékony fém házba és van GPS is, hogy az autóban egy szórakoztató központként és méretes navigációként használhassuk. USB Type-C portot kapunk, de van 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, ahogyan 2.4 és 5GHz-es WiFi i és Bluetooth 5.0 is.

Teclast T40 Plus 5

A Teclast T40 Plus a kedvezmény kóddal 179$-ba kerül és azt az ingyenes szállítással rendelkező Európai raktárból (CZ) rendelheted meg.

A Teclast T40 Plus táblagépet itt találod meg

🔹Kupon : BGHU1721

_______________________________________________

Teclast 3-IN-1 USB kábel

USB-A csatlakozójából Apple féle Lightning, microUSB és USB-C portot is kapunk. Ennek köszönhetően nem csak egyszerre három mobiltelefont láthatsz el energiával, hanem mindenféle mobiltelefon típushoz egy kábelt kell csak használnod.

A harisnyázott vezeték 1.5 méter hosszúságú és három külön véget kapunk. Maximum 3A-t képes átvinni, így ha egyszerre három mobiltelefont töltenénk, akkor meg kell elégednünk maximum 1A/eszköz teljesítménnyel.

Teclast 3-IN-1 USB kábel

Kupon: BG4259c9

_______________________________________________

BlitzWolf BW-AP1 légtisztító

Teszt

A BlitzWolf BW-AP1 modell akár egy 30m2 alapterületű helyiség levegőjét is képes tisztán tartani. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével pedig távolról vezérelhető, így akár utazás közben is bekapcsolható az otthoni légtisztító, hogy mire hazaérünk, átmozgassa a szoba levegőjét.

A HEPA filter szűrőnek köszönhetően kiszűri a levegőből a különféle szagokat, port és eltávolítja a levegőben található 0.3 mikronnál nagyobb méretű szennyező anyagok nagyrészét. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonos alkalmazással is vezérelhetjük, így távolról is elindítható vagy megállítható a légtisztítás. Az alkalmazás arra is figyelmeztet, ha esedékessé válik a szűrő cseréje.

Négy különböző erősséget állíthatunk be, a legnagyobb teljesítményen 61dB, míg a legkisebben 26dB hangerőséggel rendelkezik. Beállíthatunk időzítést is, így 1, 2, 4, 8 óra után automatikusan lekapcsol. Ledes visszajelző fénnyel is rendlkezik, amelyből azonnal megtudhatjuk a a levegőnk tisztaságának mértékét. A BlitzWolf BW-AP1 légtisztító 23.8 x 23.8 x 41 centiméteres mérettel rendelkezik, így valóban nem mondató nagynak, így akár még az íróasztalon is elfér.

Nem csak a mobiltelefonunkkal, hanem a tetején található érintésérzékeny kezelőszervekkel is beállíthatjuk a kívánt funkciót. A légtisztító előrendelhető a Banggood európai (CZ) raktárából, így áfa és vámmentesen vásárolható meg, 67$-ért.

A BlitzWolf BW-AP1 légtisztítót itt találod meg

🔹Kupon : BGCZAP1

_______________________________________________

USB 3.0 elosztó 10 USB porttal

Az USB3.0 csatlakozású elosztóba 10 darab szintén USB-A portos eszközt köthetünk. Külön DC porton keresztül támogathatjuk meg energiával, hogy a hozzá csatlakoztatott fogyasztók is elegendő mennyiségű feszültséget kapjanak.

A HUB úgy működik, mint egy hálózati aljzat, azaz az USB portokat egyenként ki és bekapcsolhatjuk, ha valamelyikre épp nincs szükségünk.

USB 3.0 elosztó 10 USB porttal

Kupon: BGec7252

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás