A Midea M7 megint jó áron van, 108 ezer forint helyett a kedvezménnyel csak 58 ezer forintba kerül a fehér színű, európai raktáras okos robotporszívó!

A Midea M7 okos robotporszívó

Kupon:A7A7B54E8234

Fontos, hogy a fekete színű modell jelenleg nincs készleten, így a fehér színű modell vásárolhatjátok meg a kedvezmény kóddal. Ezt a robotot itthon is forgalmazzák, de a hazai árhoz képes szinte a fele, amennyiért most a Gshopper adja. A Midea M7 LDS szenzort kapott, akár a nála jóval drágább termékek, amivel feltérképezi a helyiséget, hogy merre navigáljon, ezzel megtervezve az útvonalát. Erről a telefonos alkalmazásnak köszönhetően virtuális térképet is kapunk a mobiltelefonunkra.

Szívóereje nagyobb, mint a többi robotporszívóé, hiszen 4000Pa szívóerővel rendelkezik és HEPA szűrővel is ellátták. De nem csak porszívózik, hanem a padlót is képes feltörölni, ha arra van szükség.

Az akkumulátorával 160 percig képes üzemelni, ami elegendő egy 250 négyzetméter alapterületű helyiség takarításához.

A Midea M7 okos robotporszívó a Gshopper európai raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal 58.000 forintért és van PayPal fizetési lehetőség, hogy biztonságos legyen a vásárlás.

A Midea M7 okos robotporszívót itt találod meg

Kupon:A7A7B54E8234

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

Így használd a Gshopper áruházat  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás