Az új Redmi Note 11 idehaza még nem kapható, de a Gshopper európai raktárából már megrendelhető, amihez kedvezmény kódunk is van.

A Redmi Note 11 már Snapdragon 680 processzort és 90Hz-es AMOLED kijelzőt kapott, hogy egy tökéletes középkategóriás mobiltelefont tudhassunk magunkénak.

Az újgenerációs Note is már AMOLED kijelzőt használ. A sokáig csak a felsőkategória privilégiumaként ismert megjelenítő 6.43 colos és 2400×1080 pixeles felbontással rendelkezik. Már 90Hz-es képfrissítést tud, ami vizuálisan egy sokkal gördülékenyebb használatot tesz lehetővé, a gyors érintés mintavételezést a 120Hz-es frissítés segíti.

A Redmi Note 11 a Qualcomm processzorát használja, név szerint a Qualcomm Snapdragon 680 chipet, ami nyolc magos, maximálisan 2.4GHz-re képes és 250.000 pontot ért el az AnTuTu benchmarkban.

RAM és tárhely fronton sem lehet panaszunk, hiszen a választék bőséges a 4/64, 4/128 és 6/128GB-os modelleknek köszönhetően. Emellett pedig lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, ha kevés lenne a belső tárhely mérete. Vezeték nélkül kapcsolatokból van Bluetooth 5.0, helymeghatározás 2.4 és 5GHz-es WiFi, a két SIM kártyát fogadó telefon pedig a hazai 4G hálózatot is kezeli.

Kamera fronton is újítás történt, hiszen az előlapi 13 megapixeles kamera mellett a hátlapon a fő optika már 50 megapixeles képeket tud készíteni. Ezt pedig kiegészíti egy 8 és két 2 megapixeles kamera is. A Note szériánál megszokott a méretes akkumulátor kapacitás a hosszú üzemidő érdekében, így a telefon egy 5000mAh kapacitású akkut kapott, amit akár 33 wattal is tölthetünk a telefonhoz mellékelt európai szabványú adapternek köszönhetően.

Xiaomi Redmi Note 11

🔹Kupon : A2E6957FAC2B  

Kupon a 128GB tárhelyes modellekhez: A115E6D4AFCD

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás