A BMAX is kezd felkapaszkodni laptop fronton. Az olcsó laptopjaik után mini számítógépekkel is jelentkeztek, most pedig itt van a BMAX Y13 Pro YUGA, ami egy érintőkijelzős 13.3 colos gép SSD meghajtóval és Intel Core m5-6Y54 processzorral.

A BMAX Y13 Pro YUGA az említett Intel Core m5-6Y54 processzorával lett szerelve.  Egy ultrabook esetében fontos a vékony kivitel, a könnyű súly és az, hogy ventilátorra sincs szüksége a keveset fogyasztó processzornak. Az Intel Core m5-6Y54 processzor alap órajele 1.1GHz, de maximálisan 2.7GHz-ig skálázódhat, mindezt pedig alacsony, 6W fogyasztással képes hozni.

A BMAX Y13 Pro YUGA 13.3 colos érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik, amely 360 fokban hátrahajtható. A fém házas laptop IPS paneljének felbontása 1920 x 1080 pixel. A ház legvastagabb pontja is csak 1.47 centiméter, szélessége és a gép hossza 30.75 x 20.88 centiméter. Az alumínium borítás által a gép nehezebb, mint egy kisméretű, műanyag házú társa, de így is csak 1.25 kilogrammot nyom a mérlegen.

A 16:9 képarányú kijelző felett egy 1 megapixeles kamera kapott helyet, a billentyűzete angol gombkiosztással rendelkezikt. 8GB LPDDR3 memóriát kapunk, a belső tárhely egy 256GB méretű SSD meghajtó, amin a gyártó által már előtelepítve megtalálható a Windows 10 Home operációs rendszer.

A vékony fémházas gép mindkét oldalán találunk csatlakozókat, azaz kapunk microSD kártyaolvasót, fülhallgató csatlakozót és két USB Type-C portot is. A laptopot természetesen ellátták mikrofonnal és felszerelték Bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-es ac WiFi-vel is. Az akkumulátora 10000mAh kapacitással rendelkezik, amit 38W teljesítményű adapterrel tölthetünk fe. A BMAX Y13 Pro YUGA a kedvezmény kódunkkal 395$-ba (124.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BMAX Y13 Pro YUGA laptopot itt találod meg

Kedvezmény kód: BGe4fcdf

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás