A Xiaomi tovább gondolta az asztali stílust és az íróasztalra vagy éjjeliszekrényen is használható lámpát akkumulátorral is felszerelték, a WiFi kapcsolatnak pedig akár a mobiltelefonunkkal is vezérelhetővé válik.

A asztali lámpát USB-C porton keresztül láthatjuk el energiával, ami nem csak működteti, de tölti is, ami 2000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hogy egy áramszünet esetén is tovább használhassuk.

A LED fényforrás keveset fogyaszt, színhőmérséklete 2700-6000K között változtatható és szabályozható a fényerőssége is. Ezt egy gateway-hez csatlakoztatva a telefonunkról is állíthatjuk, de az egyetlen kezelőgombbal is szabályozhatjuk.

Fényereje 100 Lumen és az akkumulátoros használatról így 4 órát, 60 Lumen alatt 7, míg, 40L mellett 10 órán át használható, amihez csak 5V/1A áramerősségre van szüksége, hogy feltöltsük azt.

A hófehér, Xiaomi ökoszisztémába csatolható asztali lámpa 45$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás