A litzWolf® BW-CL3 MFi Lightning kábel előnye, hogy MFI (Made for iPhone) chippel rendelkezik, azaz teljes mértékben kompatibilis az összes Lightning csatokozós iPod és iPhone készülékkel, amivel adatot másolhatunk és az eszközöket is feltölthetjük róla.

A BW mindig is az élen járt a mobiltelefonokhoz vásárolható kábelek tekintetében. Az új megoldásuk egy erős harisnyázott borítást kapott, hosszúsága 1.8 méter és ellátták MFI certifikációval is, így nyugodtan használhatjuk az Apple telefonunk vagy táblagépünk töltésére vagy adatok átvitelére.

BlitzWolf® BW-CL3 MFi kábel 2

Maximálisan 20W teljesítményt képes átvinni, így gyorstöltésre is használható. Az qeróoai (FR) raktárnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhető, a kedvezmény kóddal pedig még a végösszeg is csökkenthető, amivel így csak körülbelül 3300 forintba kerül.

BlitzWolf® BW-CL3 MFi kábel

🔹Kupon : BGHU1673

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás