Kisméretű, de hasznos a BlitzWolf® BW-PC1, ami nem csak három aljzatot, de USB portokat is magában rejt, hogy otthon és az irodában is hasznát vehessük.

Kiegészítőket nem tartalmazott az a kis doboz, amiben a 1.5 méteres flexibilis kábellel rendelkező hosszabbítóm érkezett meg. A kis kocka forma lekerekített, fényes oldalakat kapott, így nehéz fotózni, hogy ne az arcunkkal a kamera mögött jelenjünk meg a képeken.

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BlitzWolf BW-PC1_-2

A tépőzáras kábelkötegelőt rajta is hagyhatjuk, főleg akkor, ha nem kell a teljes hossza az íróasztal mögé. Így a felesleges vezetéket összeköthetjük.

Három aljzatot kapunk a kis kocka formán (9.21 x 8 x 7.25mm), amit 100-250V-on használhatunk és  összesen maximum 2500 wattos fogyasztót köthetünk rá. A 1.5 méteres kábelhossz nekem pont rövid, ebből épp az 50 centivel hosszabb, azaz a két méteres kábel kellene, amivel szerencsére a gyártó másik két (BW-PC2, BW-PC3) elosztója rendelkezik. Az alsó rész gumírozott borítást kapott, így akár az íróasztalon is használhatjuk, nem fogja összekaristolni a fedlapot. Azonban kis súlya miatt (351 gramm) lehúzhatják a hozzá csatlakoztatott kábelek, így hagyjuk ott, ahol annak lennie kell, a földön.

BlitzWolf BW-PC1_-3

Nem csak elosztóként funkcionál, hanem USB-s töltőként is. Ez nem csak egy dolog miatt remek, hogy nem kell külön töltőadaptereket hozzácsatlakoztatnunk, de ennek köszönhetően nem veszítjük el a hálózati aljzatokat, hiszen azok megmaradhatnak a monitor, laptop tápellátására. Másrészről pedig vizuálisan is jobban néz ki egy elosztó, amiből csak az USB kábelek állnak ki, nem pedig a különféle adapterek.

BlitzWolf BW-PC1_-5

Töltéshez három USB aljzatot kapunk és gondoltak a modern kor készülékeire is, így USB-C porttal is felvértezték, amivel maximum 20W (5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A bár ez így is 18W) teljesítményt tudunk kivenni. Az USB-A port maximum 18W-ra (szintén 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A) képes, de a három portot használva csökken a kivehető energia, így ez ebben az esetben 15.5W-ra redukálódik.

BlitzWolf BW-PC1_-8

A BlitzWolf mindig is odafigyelt az eszközei védelmére, így a BlitzWolf® BW-PC1 is el lett látva túltöltés, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. Arra is lehetőség van, hogy egy gombnyomásra áramtalaníthassuk a rákötött kütyüinket, amiről egy kék színű apró LED is tájékoztat bennünket, ha az eszköz bekapcsolt állapotban van.

BlitzWolf BW-PC1_-4

Egy elosztó mindig kell otthonra, nézzünk csak körbe a lakásban, a falak és bútorok, asztalok között biztosan nektek is ott bújik meg egy hosszabbító. A BlitzWolf® BW-PC1 pont ezért jó, mert kisméretű, bár nagy ahhoz, hogy a szekrény, ágy mögé rejtsük el, de nem is kell láthatatlannak lennie, mert szabadon használhatjuk az USB portokat, ami nagy könnyebbség, hogy nem kell külön töltőadaptereket használnunk. Szerencsére a gyártó ráérzett erre a hiánytermékre és máris több hosszabbítóval is elindultak, a lapos és a vékonyabb, de magas 8 aljzatos modellekkel és hosszabb vezetékkel.

BlitzWolf® BW-PC1

BlitzWolf® BW-PC2 elosztó

Kupon:BG85d5c6

BlitzWolf BW-PC3 elosztó

Kupon: BG9f21bc

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás