A BlitzWolf BW-LT28 állólámpának a fény és színhőmérsékletét is szabályozhatod, ami az érintésérzékeny gombokkal egyszerű feladat, de egy kis távirányító is jár hozzá, hogy ezt akár a szoba másik sarkából is megtehesd.

A lámpa a nálunk megforduló vendégeknek is szimpatikus volt, hiszen az LT28 modell nálunk is járt teszten.

3000-6000K fok között állítható a lámpa fényének színhőmérséklete, amivel három lépésben hideg, közepes és melegfehér fényt is beállíthatunk. Fényerősségét 5 lépésben szabályozhatjuk, a flexibilis feje köszönhetően szinte bárhová irányíthatjuk a fényt.

Időzítővel is ellátták, így beállítható, hogy 15, 30 vagy 60 perc után kapcsoljon ki. A 600 Lumen fényerősségű lámpa 180 centiméteres magassággal rendelkezik. A BlitzWolf BW-LT28 a kedvezmény kóddal olcsóbban, 45.99$-ért vásárolható meg, az európai (CZ) raktárnak köszönhetően pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

BlitzWolf BW-LT28 állólámpa

🔹Kupon : BGb4eb64

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás