Meghoztuk a legkeresettebb januári BlitzWolf akciókat. Kávéfőző, monitor világítás, többfunkciós elosztó és sok minden más is.

Friss akció, ne hagyd ki, hiszen amíg a készlet tart, csak 57 ezer forint az európai raktáras, okos Midea M7 robotporszívó!

Midea M7

 

BlitzWolf BW-PC3 elosztója USB portokkal

A PC1 és PC2 is jó választás, ám aki mindenből a legtöbbet szeretné, azok a PC3-at válasszák. Az oszlop kivitelnek köszönhetően kisebb alapterülettel rendelkezik. A fekete színű elosztót kapcsolóval látták el, hogy könnyeb ártalmatlaníthassuk. A 2 méter hosszúságú vezetékkel ellátott BW-PC3 maximálisan 2500 wattal terhelhető.

A BlitzWolf-tól ismert módon túláram, rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelemmel is ellátták. A külső borítás pedig tűzálló anyagból készült.

A tetején 4 darab USB portot találunk, így nem kell külön töltőadaptereket használnunk és ezzel aljzatokat veszítenünk, hiszen közvetlenül az elosztóról tölthetjük fel az USB-s eszközeinket. Két USB-A és két darab USB-C aljzattal látták el, amin keresztül 18 vagy 20W teljesítményt képes leadni. A kuponnak köszönhetően a végösszeg lecsökkenthető, az EU Priority Line szállítással pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

BlitzWolf BW-PC3 elosztó

Kupon: BG9f21bc

Ha elég a másik 8 vagy a 3 aljzatos, USB-s elosztó, azokat itt találod

BlitzWolf® BW-PC

BlitzWolf® BW-PC2

Kupon:BG85d5c6

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőző

BlitzWolf BW-CMM2 1

A 1.5 literes víztartállyal rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással rendelkezik.

Az 1100W-os BlitzWolf BW-CMM2 presszó kávéfőző 20 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken. A karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. Az érintésérzékeny vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

BlitzWolf BW-CMM2

A BlitzWolf BW-CMM2 karos kávéfőző, amit a Banggood lengyelországi (PL) raktárából áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt itt találod meg

Kupon : BGCMM2BF

_____________________________________________________

A legújabb BlitzWolf BW-WA3 már 100 wattos zenei teljesítményre képes

BW-WA3 1

Az IPX5 védettséggel rendelkező masszív házba épített hangszórót bluetooth kapcsolattal látták el, kapott AUX bemenetet USB csatlakozót és memóriakártya foglalatot, hogy a zenéket különböző hordozókról is lejátszhassuk.

Az oldalsó hangszóró gyűrűk RGB színekben képesek világítani a zene ritmusára, a szabványos ¼”-es menetnek hála pedig akár egy állványra is felszerelhetjük. TWS móddal is ellátták, így két eszközt összepárosítva sztereó hangzást érhetünk el.

A mikrofonnal is ellátott BlitzWolf BW-WA3 kezeli a A2DP.AVRCP.HSP profilokat, az 5000mAh kapacitású akkumulátorával 12 óra zenelejátszási időt biztosít 50%-os hangerő mellett, a nagy hangerőről pedig a 100 wattos teljesítmény gondoskodik, amihez equalizert is kapunk. Az áfa/vámmentes szállításhoz az EU Priority Line szállítást válaszd, az árból pedig spórolhatsz a kedvezmény kóddal.

A BlitzWolf BW-WA3 hangszórót itt találod meg

Kupon: BG3b38d2

_______________________________________________________

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-VB1 konyhai robotgép

A BlitzWolf konyhai gépe egyben tud mindent, ezáltal nem csak pénzt spórolunk, hogy nem kell egyszerre több eszközt megvásárolni, hanem sok helyet takaríthatunk meg a konyhaasztalon.

A BlitzWolf BW-VB1 egy 1500W teljesítményre képes daráló, turmix és keverőgép, hogy minden fontos konyhai eszköz kiváltására legyen megoldás. A keverőtál 5.5 liter kapacitású, és a mixeléshez 8 fokozatból választhatunk, amit a kijelző alatt található tekerővel szabályozhatunk. Természetesen nem csak keverőtálat, hanem keverő lapátokat is kapunk a csomagban.

A turmix részben bármit apróra darálhatunk, legyen az zöldség vagy gyümölcs, ha pépet, pürét, esetleg apróra vágott hagymát szeretnénk.

A darálóval pedig akár tészát, de húst is darálhatunk, hogy elkészíthessük az ünnepi ebédet. A másik legjobb dolog a BlitzWolf eszközében, hogy a felül található turmix és daráló rész eltávolítható, ha nincs rá szükség. A BlitzWolf BW-VB1 európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen rendelhető és pár munka nap alatt meg is érkezhet, a kedvezmény kóddal pedig olcsóbb.

BlitzWolf BW-VB1

🔹Kupon : BGHU1270

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-MP1 RGB óriási egérpad

A 80×40 centiméteres méret szinte minden íróasztalra elegendő ahhoz, hogy a billentyűzet mellett az egérrel is elférjünk és kényelmesen dolgozhassunk vagy játszhassunk. Ennek köszönhetően pedig azt a kellemetlen érzést sem kell átélnünk, amikor egy kisméretű egérpadról dolgoznánk és lecsúszna róla az egerünk a nagy munka közben.

Az USB kábelén keresztül 150mAh-t vesz fel, bekapcsolhatjuk az RGB világítást is, ha arra lenne szükség. A puha felületű, 5 milliméter magas egérpad szélein fut körbe a LED csík, amin 10 különböző módot is kiválaszthatunk. A BlitzWolf terméke európai raktárból is megrendelhető (ES), így áfa és vámmentesen érkezik meg.

BlitzWolf BW-MP1 RGB óriási egérpad

A kuponnal olcsóbb: BGraton

Itt rengeteg egérpadot találsz

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa

BlitzWolf BW-CLT1 1

Az európai raktárból áfa és vámmentesen megvásárolható BlitzWolf BW-CLT1 RGB háttérvilágítással rendelkezik. Így míg a fő lámpatest hideg és melegfehér színben képes világítani, addig a mobiltelefonos alkalmazás segítésével akár csak a színes hátérvilágítást is használhatjuk.

A fő fényforrás 78 darab SMD2835 típusú leddel lett felszerelve, amivel a maximális fényerő 2200 lumen lehet. Ezt természetesen a telefonos appból beállíthatjuk, hogy 2700-6500K színhőmérséklet közötti skálán adja le a színét, ami mellett a fényerőt is beállíthatjuk egy virtuális csúszka segítségével.

BlitzWolf BW-CLT1 2

Az RGB háttérvilágításhoz 42 darab SMD5050 ledet használnak, így akár filmezés közben vagy lágyabb, színes háttérfényként is használható. A lámpa 2.4GHz-es WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozik a mobiltelefonunkhoz és használhatjuk a saját BlitzWolf, de akár a Tuya vagy Smart Life platformot is. Természetesen Amazon Alexa és Google Home támogatással is rendelkezik. A vezeték nélküli használat segítségével akár az otthontól távol vagy épp az ágyból is fel vagy lekapcsolhatjuk a lámpát.

BlitzWolf BW-CLT1 3

A BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa kedvezmény kóddal vásárolható meg, így 39.99$-ba, azaz körülbelül 13 ezer forintba kerül a Banggood európai raktárából.

A BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpát itt találod meg

🔹Kupon : BGac76b8

_______________________________________________________

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

A BW terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is találunk rajta fényforrást. De míg az első RGB színben képes világítani, addig az elején lévő fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás 2

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

🔹Kupon : BGNALH391

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-LT20 okos mennyezeti lámpa

A 34.5 centiméteres átmérővel rendelkező lámpa 24W-os, maximális fényereje 1800Lm. 24 darab SMD3030 LED adja a 2700-6500K fok közötti szabályozható fényerőt. Szerencsére nincs megszabva köztes érték, így a telefonos alkalmazásban egy csúszka segítségével magunk állíthatjuk be a megfelelő színhőmérsékletet.

dda6d796-8e99-495a-ab43-06514c9e95f5.jpg

A 120 fokos szögben világítani képes lámpának nem csak a színhőmérsékletét, hanem a fényerejét is szabályozhatjuk a telefonos alkalmazás segítségével. Attól sem kell tartanunk, hogy ha párunk nem lenne otthon, akinek a telefonjára lett beállítva a lámpa vezérlő szoftvere. Szerencsére a BlitzWolf erre is gondolt, így megoszthatjuk másokkal is az engedélyt egy csoport létrehozásával, így bárki hozzáférhet a lámpa vezérléshez, akit csak szeretnénk. Legyen az szülő, nagyszülő vagy a gyerekek.

68f8c88a-bcc9-45ab-9d33-e06f580bccf8.jpg

Az okos mennyezeti lámpa a kedvezmény kóddal nagyon olcsón vásárolható meg. Ilyen tudással, ezen az áron nem  sok hasonló lámpa a hazai piacon. A kedvezmény kóddal 33$-ba (~11000 forintba) kerül, ingyenes szállítással, európai raktárból (CZ).

A BlitzWolf mennyezeti lámpát itt találod meg

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-SDB2 XR soundbar

A BlitzWolf hangkeltőjét már mi is kipróbáltuk, aminek a tesztjét itt találod. A gyártó nem új szereplő hangkeltők piacán. Számtalan fej és fülhallgatóval, illetve Bluetooth hangszóróval is rendelkeznek. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az új BlitzWolf BW-SDB2 XR Soundbar, ami 40W teljesítményre képes, vezetéken keresztül, de a Bluetooth kapcsolatnak hála, vezeték nélkül is csatlakozhatsz hozzá.

Olvasd el a tesztünket

4 hangszóróval látták el, nem csak HDMI, hanem optikai, coax hanem USB port is kapott rajta helyet, van subwoofer kimenet, de Bluetooth-al is ellátták, így a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonról is hallgatgatjuk róla a zenéinket. Az érintésérzékeny felületnek köszönhetően választhatjuk ki melyik forrást is szeretnénk hallani, illetve ezeknek a gomboknak köszönhetően szabályozhatjuk a hangerőt is, de az opciókat akár a távirányítóról is beállíthatjuk.

EU csatlakozóval, a CZ raktárból pedig áfa és vámmentesen, méghozzá ingyenes szállítással rendelhető.

A BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Wireless Soundbar

🔹Kupon : BG2d2f3d

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás