A BlitzWolf új kiegészítőjével egy akkumulátoros, fény és közelségérzékelővel szerelt lámpát kapunk, ami el lett látva UV fénnyel a sterilizáláshoz, fertőtlenítéshez.

Friss akció, ne hagyd ki, hiszen amíg a készlet tart, csak 57 ezer forint az európai raktáras, okos Midea M7 robotporszívó!

Midea M7

A 2.2 centiméter magas és 42.5 centiméter széles lámpa fény és mozgásérzékelőt kapott, utóbbi 3 méteres távolságon belül működik. A lámpa fényerőssége 170Lm, fogyasztása 1.7W, míg az UV lámpa 2 wattot fogyaszt.

Főként a konyhában ajánlott a használata, így amikor éjszaka kimegyünk, akkor a lámpa automatikusan felkapcsol. Nincs szükség kábelezésre, mert akkumulátorról üzemel. Ennek hátránya lehet, hogy időnként töltenünk kell azt.

A 2600mAh kapacitású akkumulátorról 10 perces UV csírátlanítást használhatunk, azonban ha az eszköz áramforráshoz van csatlakoztatva, akkor 30 percig is használhatjuk az UV módot. A BlitzWolf® BW-FUN6 éjszakai fény és UV lámpa a Bangood európai (CZ) raktárából csak 14$-ba kerül, így áfa és vámmentesen rendelhető meg.

BlitzWolf® BW-FUN6

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás