LAOTIE FX150 a méretes kerekű fatbike kategóriában játszik, de nem csak a kerekei érdemelnek nagyobbak figyelmet, hanem az az akku pakk, amivel akár tisztán elektromos üzemmódban is haladhatunk.

A 26 colos kerekei 4 col szélesek, ennek köszönhetően akár a legnehezebb terepekre is kimerészkedhetünk vele. A széles abroncsok által homokon vagy akár havas úton is sokkal jobb tapadást biztosít. Az alumínium váz összecsukható, így arra is lehetőségünk van, hogy betegyük a kerékpárt az autó csomagtartójába.

Természetesen elöl és hátul is teleszkópokat találunk. Az 1500W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására egy 27 sebességes Shimano váltót is kapunk. A 12.8Ah kapacitású akkumulátor segítségével, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 100 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel. Tisztán elektromos módban várhatóan maximum 40-45 kilométert tehetünk meg vele, ahogyan a hasonló akkukapacitással rendelkező kerékpárok esetében is. Az akkumulátora kivehető, így az a lakásban is feltölthető.

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A sebességváltó karok között egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első ledes lámpával is rendelkezik. A Banggood webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a LAOTIE FX150 fatbike. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos terep kerékpár.

A LAOTIE FX150 elektromos fatbike 1499$-ba kerül, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kupon: BG631cf7

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás