A BlitzWolf® BW-TM01 a gyártó legolcsóbb időjárásállomása, ami nem feltétlenül negatív dolog, hiszen az egyszerű működés miatt kevés az az opció, ami hátráltatná a működését.

A BlitzWolf unalomig ismert zöld-fehér csomagjában az egy szenzoros kivitel kapott helyet, ugyanis kapható akár két kültéri érzékelővel is, amivel a nappali, a kert, emelet vagy pince hőmérsékletét is nyomon tudjuk követni.

BlitzWolf BW-TM01_-4

A BlitzWolf BW-TM01 előnye, hogy nem csak hőmérsékletet, hanem páratartalmat is képes mérni és ezt nem csak a belső egység, hanem a kültéri is tudja. Amiért szimpatikus volt, hogy a működéséhez normál AAA méretű elemeket használhatunk, ami minden háztartásban megtalálható, így nem kell külön felkutatnunk, hogy találhatunk egy különleges CRXXXX méretű elemeket.

BlitzWolf BW-TM01_-3

A téglalap alakú forma egyszerű, a fröccsöntött műanyag nem ad túl nagy minőségérzetet, de a funkcióját ellátja vele a termékünk. A külső egységbe csak be kell helyezni az elemeket, beállítani rajta a csatornaszámot és a belső egységen egyaránt, amivel játszi könnyedséggel megoldható a párosítás. Télen és nyáron is használhatjuk, hiszen akár -50 és +70 Celsius fok között képes a hőmérséklet mérésére, a beltéri egység -10/+50 Celsius fok között használható.

BlitzWolf BW-TM01_

Az LCD kijelzővel ellátott beltéri modul háttérvilágítással is rendelkezik. Ha a tetejét megérintjük, a háttérvilágítása 10 másodpercre felkapcsol. A belső és külső egységet is felakaszthatjuk, de a belső egy kitámasztható talpat is kapott.

BlitzWolf BW-TM01_-2

A megjelenítő felső részén találjuk a pontosidőt, alatta a dátumot, a napok számát, ami a beállításnál fura volt, mert a napoknál a nyelvet kellett megadni nem pedig a napok számát. Majd ez az adott nyelvi beállításon jeleníti meg a napok számait, de magyar természetesen nincs benne. A harmadik sorban a belső hőmérséklet és páratartalom, legalul pedig a külső szenzor által mért adatokat látjuk. Ha több szenzorral is rendelkezünk, akkor válthatunk a csatornák között.

BlitzWolf BW-TM01_-5

A hatótávolság nyílt terepen 30 méter, de a lakásban ez körülbelül 10 méterre korlátozódik. A BlitzWolf BW-TM01 nem igazán rendelkezik hátránnyal, hacsak nem mobiltelefonos wifi kapcsolatot szeretnénk, de az már más kategória. Épp ezért éreztem azt végig, hogy nem egy túlárazott termék és a funkcióját tökéletesen ellátja. Az időjárásállomást a Banggood csehországi (CZ) raktárából áfa és vámmentesen rendelhetitek meg.

A BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomást itt találod meg

Itt számtalan időjárásállomást találsz

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás