A BlitzWolf® BW-AH2 egy olyan okoskarkötő, ami nagy kijelző mérete miatt már-már okosórának mondható, az érintésérzékeny panelnek köszönhetően pedig gyerekjáték a vezérlés.

BlitzWolf® BW-AH2_

A BlitzWolf zöld-fehér csomagjában egy mágnesesen csatlakoztatható töltőkábelt kapunk és mellé egy angol nyelvű leírást. A szilikon szíjas okoskarkötő nem a Xiaomi Mi Band féle megoldást, hanem egy csatos rögzítést kapott. A fekete, arany és szürke színű modellek műanyag óratokjának mindegyike harmonizál a szíjjal.

Az érintésérzékeny vezérlés egyszerűvé teszi a használatot, emellett pedig egy oldalsó fizikai gombot is kapott. Az óra felébresztését a csuklónk elfordításával vagy a korona megnyomásával érhetjük el.

BlitzWolf® BW-AH2_-10

Az okoskarkötő hátulja is műanyag borítást kapott, ami nem csak súlycsökkentés szempontjából jó hír, de az izzadságot is jól tűri. Itt található a mágneses töltőcsatlakozó érintkezője és az optikai szenzor, amivel pulzus, vérnyomásszint mérést is végezhetünk.

BlitzWolf® BW-AH2_-5

A FitCloudPro alkalmazásból rengeteg számlapból választhatunk, különböző színűek, rengeteg stílussal, analóg és digitális óralappal is rendelkeznek. A BW-AH2 alacsony energiafelhasználású Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, a telefonos szoftvere pedig kompatibilis az Android és iOS rendszerű mobiltelefonokkal is. A telefon menüje angol nyelvű, magyar sajnos nem választható, de a mobiltelefonos alkalmazás “magyarosítva” van, bár bőven találhatunk félrefordításokat, hiszen az alkalmazásértesítések pont a hírek név alatt található.

BlitzWolf® BW-AH2 menu 1

Mint minden okoskarkötő esetében, itt is lehetőség van különböző mobiltelefonos alkalmazások órán történő megjelenítésére is, így értesítést kaphatunk a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről, Messenger, Viber, WhatsApp, stb üzenetekről, de választható a Skype, Snapchat és rengeteg más app értesítés kijelzése is. Viszont hívásfogadás nincs, mikrofon és hangszóró nem került az okoskarkötőbe.

BlitzWolf® BW-AH2 menu 3

Beállítható, hogy a csuklónk magunk felé fordításakor felvillanjon a kijelző, de vízszintes helyzetben a kijelzőt megérintve nem kapcsol be, ilyenkor a koronát kell használnunk.

BlitzWolf® BW-AH2_-2

Kapott ébresztő funkciót, ilyenkor lágyan megrezegteti a karunkat, hogy ideje felébredni. Kapott mozgás és folyadékbevitel figyelmeztetést is, így jelez, ha ideje lenne felállni a székből vagy értesít minket, hogy folyadékot kellene magunkhoz venni.

A mozgásfigyelés itt is észrevétlenül működik a háttérben, így megtaláljuk benne, hogy az adott napon hány lépést tettünk meg és ez hány kilométernek, illetve mennyi elégetett kalóriának felel meg. A sport módok közül képes mérni a séta, futás, úszás, kerékpározás, tenisz, foci, tánc jóga és megannyi módot is.

BlitzWolf® BW-AH2 menu 2

Az okoskarkötő menüje pofonegyszerűen használható az érintőkijelzőnek köszönhetően. Az oldalra, fel-le lapozó mozdulatokkal mindent elérünk és lehetőség van a telefonon játszott zene vezérlésére is.

Megnézhetjük az óra akkumulátorát a gyorsbeállítás menüben és az utoljára kapott üzenteket is. Ezen a ponton külön pozitívum, hogy a Messenger üzenetek ékezetes karaktereit is képes megjeleníteni, de képet, emoji-t sajnos nem képes kijelezni, de a fontos tartalmakról nem fogunk lemaradni.

Kapott alvásfigyelést is, amivel kielemezhetjük mennyit töltöttünk mélyalvásban, hányszor keltünk fel. A pulzusmérés egész jól érzékel, extraként pedig vérnyomásmérést is kapunk.

BlitzWolf® BW-AH2_-6

BlitzWolf® BW-AH2_-7

Van időjárás alkalmazás és stopper funkció is, így valóban minden kívánalomnak megfelel a BlitzWolf okoskarkötője. A 200Ah kapacitású akkumulátorát a mágnesesen csatlakozó kábelével 2 óra alatt teljesen feltölthetjük. A mágneses fej biztonságot is nyújt, így egy véletlen leeséstől is megvédi az órát, mert a mágnes kiold és nem találjuk a földön az órát, ha beleakadnánk a kábelébe. Egy feltöltéssel használattól függően körülbelül 4 napig képes üzemelni, ami igazán remek hír.

BlitzWolf® BW-AH2_-11

A BlitzWolf BW-AH2 remekül működik, a menüje egyszerű, meglepően gyors. Az okosóra a BlitzWolf-tól megszokott remek áron van. Típusszám alapján a BW-AH1 lenne az elődje, ami szintén olcsó, de az ezüst, arany és rózsaarany színben választható modell fém szíja és színre fújt háza miatt akár egy jóval drágább okosórának is gondolhatnánk. A BlitzWolf BW-AH2 minket meggyőzött, amivel egy olcsó, de könnyen használható okoskarkötőt vásárolhatunk magunknak.

A vásárláshoz használhatjátok valamelyik európai raktárát ES vagy CZ vagy a kínai, CN raktárát, amihez kuponunk is van. Ha ezt választod, akkor az EU Priority Line szállítással lesz áfa és vámmentes.

BlitzWolf® BW-AH2 okosóra méretű okoskarkötő

Kupon:BG4976b9

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás