A BlitzWolf BW-SDB2 XR soundbar sokak kedvence, hiszen a legjobb ár/érték arányú modell, amit ezért a pénzért kaphatunk.

A BlitzWolf hangkeltőjét már mi is kipróbáltuk, aminek a tesztjét itt találod. A gyártó nem új szereplő hangkeltők piacán. Számtalan fej és fülhallgatóval, illetve Bluetooth hangszóróval is rendelkeznek. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az új BlitzWolf BW-SDB2 XR Soundbar, ami 40W teljesítményre képes, vezetéken keresztül, de a Bluetooth kapcsolatnak hála, vezeték nélkül is csatlakozhatsz hozzá.

Olvasd el a tesztünket

4 hangszóróval látták el, nem csak HDMI, hanem optikai, coax hanem USB port is kapott rajta helyet, van subwoofer kimenet, de Bluetooth-al is ellátták, így a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonról is hallgatgatjuk róla a zenéinket. Az érintésérzékeny felületnek köszönhetően választhatjuk ki melyik forrást is szeretnénk hallani, illetve ezeknek a gomboknak köszönhetően szabályozhatjuk a hangerőt is, de az opciókat akár a távirányítóról is beállíthatjuk.

EU csatlakozóval, a CZ raktárból pedig áfa és vámmentesen, méghozzá ingyenes szállítással rendelhető.

A BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Wireless Soundbar a kedvezmény kóddal 56.99$-ba (~20.000 forintba kerül) európai raktárból

🔹Kupon : BGHU1531 vagy BG2d2f3d

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás