Kicsi és olcsó, de hát sokaknak ez kell, aki nem szánna sokat egy táblagépre, ami jelen esetben az Alldocube Smile 1, ami csak 99.99$-ba kerül.

A 8 colos táblagép 1280×800 pixeles IPS kijelzővel rendelkezik. Memóriából szerencsére 3GB-ot kapunk, ami nem túl gyakori az olcsó, kisebb méretű táblagépek piacán. Tárhelyből 32GB jár, ami azonban nem túl sok, de van memóriakártya bővítési lehetőség is.

Processzorból az újabb, olcsó táblagépekben is megtalálható UNISOC CPU-t használja, pontosan az UNISOC Tiger T310 modellt, ami maximálisan 1.8GHz-en üzemel.

Vezeték nélküli fronton a 2.4 és 5GHz-es frekvencia is választható, van Bluetooth 5.0 és GPS+BDS+GLONASS is van a helymeghatározáshoz, így akár navigációként is használható a táblagép. Az Alldocube Smile 1 SIM kártyát is fogad, így 4G LTE hálózaton is használható.

Vezetékes fronton USB-C portot kapunk, amin keresztül feltölthető a 4000mAh kapacitású akkumulátora.

Az Alldocube Smile 1 99.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás