A Xiaomi Mi Air Purifier 3H a Gshopper európai raktárának köszönhetően csak 32.000 forintba kerül, így áfaa és vámmentes és még a szállítás is ingyenes.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító

🔹Kupon : A6FD0B24F516

Xiaomi Mi Air Purifier 3C nagytestvére már nagyobb lakásban használható, ami szerencsére itt is egy OLED kijelzővel büszkélkedhet. Így minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt már akár 380m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. szennyeződéseket és a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 380m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 30W a fogyasztása.

A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A kuponnal olcsóbb, a szállítás ingyenes az európai (németországi) raktárból.

A Xiaomi Mi Air Purifier 3H 100.99$-ba (~32000 forintba) kerül

🔹Kupon : A6FD0B24F516

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás