PD kompatibilis USB-C port is helyet kapott a BlitzWolf®BW-P16 új külső akkumulátorán, ami a régebbi készülékekhez megtartotta a jól bevált, szabványos USB aljzatot is.

10000mAh kapacitású az új power bank, ami USB-A portján 18, míg USB-C porton 20W-ot képes maximálisan leadni. A feltöltéséhez pedig nem csak a modern USB-C, hanem a régebbi microUSB csatlakozót is használhatjuk. Így nem csak a legújabb telefonokkal, de a régebbi mobilokkal és azok töltőivel is használható.

A rácsozott textúrával rendelkező BW-P16 négy akku kapacitás visszajelző ledet kapott. A gyártótól megszokott módon túlfeszültség, túltöltés, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is el lett látva. A kínai raktáras ár pedig 22.99$, aki pedig meg szeretne ismerkedni a gyártó nagyobb kapacitású vagy vezeték nélküli töltést is támogató akkuival azok ide kattintsanak.

BlitzWolf®BW-P16 külső akku

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás