Az új évre új olcsó mobiltelefont dobott piacra a gyártó Doogee S35T néven. Az új modell strapabíró házat, alacsony 99$-os árat és a könnyebb használhatósághoz 5 colos kijelzőt kapott.

Külsőben a Doogee strapavonalát viszi tovább. Az alacsony árú telefon az Unisoc processzorát használja, a belépőszintű CPU az AnTuTu benchmarkban 102000 körüli pontot hoz, ami elegendő a mindennapi feladatok során és egy kis játékra is alkalmas.

Ami különösen jó hír, hogy 3GB memóriát és 64GB tárhelyet kapott, amit memóriakártyával tovább bővíthetsz. A kijelzője 5 colos, a felbontás 720 x 1280 pixeles, az előlapi kamera 5 megapixellel rendelkezik.

Két SIM kártyát használhatunk, amik támogatják az idehaza is használt 4G hálózatot és ezek mellé még microSD kártyát is tehetünk. A Doogee S35T-ön már a legújabb Android 11 rendszer fut, természetesen magyar nyelvű felülettel ellátva.

A hátlapon összesen három kamera kapott helyet, amik 13+2+2 megapixeles felbontással rendelkeznek. A Doogee S35T nem csak különleges a megjelenését tekintve, de az ára is alacsony, hiszen az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg a 99$-os (33000 forintos) modell.

A Doogee S35T mobiltelefont itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás