A legújabb zászlóshajó, a Xiaomi 12 Pro kínai piacra szánt verziója már megvásárolható, így minden apró részletre fényderült, hogy mit fog tudni Xiaomiék új csúcsmobilja!

A legfontosabb újítás a Qualcomm-tól érkezik, ez pedig a Snapdragon 8 Gen1 processzor, amivel szakítottak az eddigi elnevezésekkel, amikből a csúcslapkákat a 8xx széria foglalta magában. Az új CPU már 4 nanométeres csíkszélességgel készül, a magok száma jelenleg is nyolc darab, a maximális órajel 2.84GHz, ami olyan teljesítményt nyújt, ami sokáig elképzelhetetlen volt. Az AnTuTu benchmarkban már 1.000.000 feletti pontszámra képes. Több változatban is kapható, így 8, 12GB memória és 128, 256GB-os gyors, UFS 3.1 tárhely is választható.

gizchina

A 2K-s AMOLED kijelző 6.73 colos, 120Hz-es képfrissítésre képes, 1100 nites fényerővel és HDR10+-al is rendelkezik. A global version modell is hamarosan piacra kerül, ami természetesen támogatni fogja a B20-as 4G LTE-t és az 5G-t is. Amint megjelenik ez a variáns, újra jelentkezünk majd.

Az előlapi kamera is fejlődött, ami már 32 megapixeles fotókat készít, a hátlapon a Sony IM707 50+50+50 megapixeles. A hátlap alatt található akkumulátor 4600mAh kapacitású, ami már a hiper gyors 120 wattos vezetékes és 50 wattos vezeték nélküli töltést is támogatja.

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás