Egy óriási egérpaddal nem csak kényelmesebb a munka, de a BlitzWolf BW-MP1 akkora, hogy a billentyűzetet is rátehetjük, így nem csak a mindennapi munka lesz kényelmesebb, de az asztallapot is megóvhatjuk.

A 80×40 centiméteres méret szinte minden íróasztalra elegendő ahhoz, hogy a billentyűzet mellett az egérrel is elférjünk és kényelmesen dolgozhassunk vagy játszhassunk. Ennek köszönhetően pedig azt a kellemetlen érzést sem kell átélnünk, amikor egy kisméretű egérpadról dolgoznánk és lecsúszna róla az egerünk a nagy munka közben.

Az USB kábelén keresztül 150mAh-t vesz fel, bekapcsolhatjuk az RGB világítást is, ha arra lenne szükség. A puha felületű, 5 milliméter magas egérpad szélein fut körbe a LED csík, amin 10 különböző módot is kiválaszthatunk. A BlitzWolf terméke európai raktárból is megrendelhető (ES), így áfa és vámmentesen érkezik meg.

BlitzWolf BW-MP1 RGB óriási egérpad

A kuponnal olcsóbb: BGec5f33

Itt rengeteg egérpadot találsz

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás