A BlitzWolf BW-CML4 a gyártó legújabb, monitorokra illeszthető lámpája már számos kényelmi funkcióval is fel lett szerelve. A billentyűzet megvilágítását több színhőmérsékletből és számtalan fényerősség módból választhatjuk ki. Az RGB világítás a monitor mögötti részt is megvilágítja, a telefonos appal pedig tökéletesen testreszabható.

3000-6500K színhőmérsékletre képes, amit az érintésérzékeny gombjával vagy a telefonos alkalmazásból is kiválaszthatunk. Amazon Alexa kompatibilitással is ellátták, így akár hangutasítással is vezérelhető.

A hátsó RGB világítást is aktiválhatjuk, így egy teljesen sötét szobában sem lesz zavaró a monitor fénye, hiszen míg elöl a billentyűzetet világítja meg, addig hátul a falra vetített színes fény teszi a szemünknek kevésbé fárasztóbbá a monitorból érkező közvetlen fényforrást. A monitor világításhoz kedvezmény kódunk is van, de akár egy olcsóbb modellt is választhatsz.

BlitzWolf BW-CML4

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

Kupon:BGWCML4

Monitor világítások

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás