A BlitzWolf BW-TAP1 a legkisebb légtisztítója a gyártónak, ami levegőminőség érzékelővel és méretének köszönhetően tökéletesen ellátja a feladatát egy kis méretű lakásban.

BlitzWolf BW-TAP1_-6

A csomagban egy leíráson kívül nem kapunk semmi egyebet. A vezérlést könnyen megoldhatjuk az elején található egyetlen gombnak köszönhetően

Formáját nem gondolták túl, egy egyszerű henger forma, amilyen a nagyobb BH-AP1 is volt. A hordozhatóság megkönnyítése érdekében egy kihajtható fület is kapott és akkumulátorral is ellátták, amivel akár 20 órán keresztül is használhatjuk. Az alsó részen, a teljes oldalán szellőző szívó lukak, felül lamellákkal tagolt homorú felső rész található, ahol a megtisztított levegő távozik. Itt található meg az OLED kijelző, ahonnan leolvasható a ventilátor sebesség módja, az ionizálás, az akkumulátor kapacitása és a levegőminőség kijelzés is. A többfunkciós kapcsolóval pedig a ventilátor lapátjainál található éjszakai világítást is bekapcsolhatjuk.

BlitzWolf BW-TAP1_

Szerencsésre a méretét tekintve nem túl nagy, így egy kisebb helyiségben sem lesz túl zavaró. A 16 centiméter átmerővel rendelkező henger forma 26.8 centiméteres magassággal rendelkezik. 20 köbméterű helyiségben használható gond nélkül, ami egy kisebb szobának felel meg, így aki a lakás levegőjét szeretni tisztán tartani, az válassza a BlitzWolf vagy Xiaomi nagyobb teljesítményű légtisztítóit.

BlitzWolf BW-TAP1_-3

 A BlitzWolf BW-TAP1 légtisztítót az európai piacra szánta a gyártó, így szabványos EU csatlakozóval látták el, nem lesz szükség különféle átalakítók beszerzésére. Fejjel lefelé fordítva távolítható el az alsó rész, ami alól kiemelhető a HEPA filteres szűrő, ami egy nylon borítást és aktív szénszűrőt is tartalmaz. Ennek köszönhetően a levegőben található szennyező anyagok akár 99.7%-át is képes megszűrni, illetve eltávolítja a 0.3 mikronnál nagyobb részecskéket a levegőből.

BlitzWolf BW-TAP1_-4

Az egy gombbal kezelhető működés egyszerű, amellyel 3 fokozatot választhatunk és aktivizálhatjuk az ionizálást is. Legnagyobb előnye, hogy beépített akkumulátorra rendelkezik, amely arra is alkalmassá teszi, hogy egy utazásra is magunkkal vigyük, hiszen a legkisebb üzemmódban akár 20 órán keresztül is használható.

BlitzWolf BW-TAP1_-2

Alacsony fordulaton 34dB, magas fordulaton 49.6dB hangereje van, ami már nem túl csendes. Ez akkor jön jól, ha nagy sebességgel kell átmozgatni a szoba levegőjét.

Levegőminőség jelzéssel is rendelkezik, bár én nem tudtam a szoba levegőjét annyira „rontani”, hogy jelzést kapjak rá. A kijelzőn a levegő minőségének megfelelő tisztasági értéknek megfelelően a légtisztítón található csík zöld színben világít. Ennél alacsonyabb értéknél a „jó” levegőminőség sárga, míg a rossz érték elérésekor piros színnel világít.

A BlitzWolf BW-TAP1 egy kis lakásban vagy inkább szobában ideális a kis légköbméteres tisztításával. Ha egy nagyobb légtömeget megmozgató, nagyobb helyiségben is használható modellt szeretnél, akkor a BlitzHome BH-AP1 lehet jobb választás vagy a Xiaomi légtisztítói közül választhatsz.

BlitzWolf BW-TAP1_-5

A kis BlitzWolf BW-TAP1 európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg és az ára sem magas, mert csak 44$-ba kerül a PL (lengyelországi) raktárból.

BlitzWolf BW-TAP1

A nagyobb BlitzHome BH-AP1

Kupon: BG34d3da

Xiaomi légtisztítók

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Még a nyáron vettem. Azóta néhányszor előkerült, bekapcsoltam, hátha… A lényeg, hogy borzasztóan hangos, pedig nekem már nagyon rossz a hallásom. Egyszer egy éjszkát végigszenvedtem vele legalacsonyabb fokozaton a szoba túlsó sarkában elhelyezve. Az éjszakai világítást még nem sikerült működésre bírni. Őszintén szólva ez egy hulladék, senkinek nem ajánlanám.

Hozzászólás