A Proscenic M7 Pro kétségkívül a legolcsóbb okos robotporszívó, ami számos szenzorral rendelkezik, de olyan dolgot tud, amit csak az 5-600$-os modellek, azaz az intelligens portartály ürítést. Mindezt pedig csak 360$-ért.

5200mAh kapacitású akkumulátorával, egy feltöltés alatt akár 250-300 négyzetmétert is képes feltakarítani. A Xiaomi robotporszívójánál megszokott tulajdonságokat kapjuk, azaz LDS szkennerrel is ellátták, amivel feltérképezi a lakást és egy virtuális térképen nem csak nyomon követhető a munkája, de különböző részeket is megadhatunk neki, hogy hol takarítson vagy éppen, hol ne takarítson ki.

Összesen 24 szenzorral látták el, maximum 2 centiméteres akadályon, küszöbön képes áthaladni, a mobiltelefonos alkalmazással pedig pofonegyszerű a vezérlése. A robotporszívó külön 259, a méretes portartály 109$-ba kerül, együtt a kettőért pedig csak 359$-t kérnek. Még a felmosás funkció sem maradt ki, mert a 600 milliliteres portartály mellett 110ml-es víztartállyal is rendelkezik az okos robotporszívó.

Proscenic M7 Pro robotporszívó

🔹Kupon : PROSCM7A2

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás