A BlitzWolf az AIRAUX AA-UM10 épp csak 10 ezer forint, de cserébe ANC-t, azaz aktív zajszűrést is kapott a vezeték nélküli fülhallgató.

AIRAUX AA-UM10

Az olcsó hangkeltők piacára a BlitzWolf az AIRAUX szériáján belül hívta életre. A beépített, környezeti hangokra figyelő mikrofonjaival alkalmas az aktív zajszűrésre, hogy semmi se zavarjon minket zenehallgatás közben.

A 10 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató erőssége az ANC, azaz az aktív zajszűrés. Ennek köszönhetően képes kioltani a 30dB hangerő alatti zajokat, a külső hangok ellenkező amplitúdójú frekvenciájának generálásával.

AIRAUX AA-UM10 2

A zajszűrés mellett kapott egy low delay módot is, amivel a vezeték nélküli technológia okozta késleltetés még kevesebbre csökkenthető. Az IPX5 védelmének köszönhetően pedig az sem okoz neki gondot, ha elkapna minket egy eső.

AIRAUX AA-UM10 1

Ez a modell is érintésérzékeny vezérlést kapott, amivel nem csak elindíthatjuk vagy megállíthatjuk az épp hallgatott zeneszámot, de léptethetünk is a lejátszási listánkon és felvehetjük vagy letehetjük a hívásainkat is. Ezen kívül aktiválhatjuk az ANC (aktív zajszűrést), illetve a low delay módot is.

A Type-C porton tölthető tok 400mAh kapacitással rendelkezik, amibe beletéve a fülhallgatókat, feltölthetjük vele az akkumulátorokat. A gyártói adatok szerint az AIRAUX AA-UM10 egy feltöltéssel 6 órán át használható, de az aktív zajszűréssel ez az idő is csak 5 órára csökken le, ahogyan az alacsony késleltetési módban is.

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 zajszűrős modell csak 29.99$-ba (11.000 forintba) kerül

🔹Kupon : BGHU1404

Az áfa/vámmentes szállításhoz válaszd az EU Priority Line opciót

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás