A Xiaomi Mi TV 4S 65 colos méretével óriási képátlóval büszkélkedhet. A 4K felbontású TV-t okos rendszerrel is ellátták és ezek mellett támogatja a HDR10+ tartalmakat is.

A 65 colos méretével több, mint ideális egy nappaliba a Xiaomi legnagyobb tévéje, hiszen ez az a méret, ami már lehet, hogy nagy lehet egy átlagos szobába. A 65 col 163.9 centiméteres átmérőt jelent, amivel már egy kisebb moziteremben érezhetjük magunkat. A 4K felbontásnak köszönhetően pengeéles képet kapunk és tudja a HDR10+ módot is. Betekintési szöge 178 fok, képfrissítése 60Hz, maximális fényereje 400nit.

Az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető TV 4 darab, összesen 20W teljesítményű hangszórót kapott. A TAS5707PHPR chipnek köszönhetően támogatja a DOLBY AUDIO, DTS-HD profilokat is.

3 darab USB portot kapott, ami mellé 3 HDMI 2.0 csatlakozó dukál, optikai, 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó, AV kimenet, LAN csatlakozó, CI kártyahely és antenna csatlakozó is megtalálható rajta.

Android TV rendszert futtat, amit egy 4 magos processzor hajt meg 2GB memória és 16GB tárhely társaságában. Így alkalmazásokat futtathatunk rajta, YouTube videókat nézhetünk vagy a kedvenc streaming szolgáltatónk appját is feltehetjük rá (Netflix, HBO Go vagy bármilyen más műsorszolgáltató alkalmazását is használhatjuk, amit megtalálunk az áruházban). Az USB portjainak köszönhetően különböző audió és videó fájlokat is lejátszhatunk.

A Xiaomi televíziói természetesen más méretben is választhatók, hiszen 32, 43, 55 és 65 colos modell is elérhető a kínálatban. Az áfa és vámmentes szállításhoz a CZ (Cseh) , ES (Spanyol) vagy PL (Lengyel) raktárat válasszátok.

65 colos Xiaomi TV európai raktárból

Itt megtalálod a különböző méretű Xiaomi Tv-ket

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás