Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Olcsó táblagépet, akkus szerszámot, okos órát és sok minden mást is.

11 az 1-ben HUB laptopokhoz

A gumírozott felső és alsó résznek köszönhetően tökéletesen illik a laptopok alá, hogy minden csatlakozó a gépünk hátuljánál legyen elérhető. Egyetlen Type-C porttal köthető hozzá a laptophoz, amiből aztán:

3 darab USB2.0 portot és 1 darab USB3.0 portot,

memóriakártya olvasót,

ethernet csatlakozót,

3.5 milliméteres kimenetet,

HDMI és VGA kimentetet,

és PD töltésre szolgáló Type-C portot kapunk.

Az átalakító baráti áron 36.99$-ért kínálja magát, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

_________________________________________________________

Az olcsó Blackview Tab 6 táblagép

A 8 colos táblagép kis mérete miatt könnyen befér szinte bármilyen táskába. A kijelző IPS panelt használ, a felbontása 1280 x 800 pixeles. Az Android 11 rendszer meghajtásáért a négy magos UNISOC Tiger T310 processzor felel, ami maximálisan 2.0Ghz-re képes. Memóriából 3GB-ot, míg tárhelyből 32GB-ot kapunk, ami elegendő az alkalmazásoknak, a képeket, filmeket memóriakártyán tárolhatjuk.

Jó hír, hogy GPS+BDS+Glonass+Galilleo kompatibilis helymeghatározással is ellátták, így az autóban egy méretes navigációként is használhatjuk. Ebben a táblagépben már van SIM kártya támogatás is, így a gyors 4G LTE kapcsolat is elérhető általa. 2.4/5GHz-es ac WiFi-t is kapunk és van Bluetooth 5.0 is.

A SIM kártyafoglalat mellett a táblagép kapott 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót és Type-C portot is, amin keresztül feltölthető a gép 5580mAh kapacitású akkumulátora is. A tanulásra is ideális kis táblagép 2 megapixeles előlapi kamerát kapott a videótelefonálásokhoz, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles optika kapott helyet. A kis Blackview Tab 6 táblagép remek árazást kapott, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg a három színből választható, 108$-os táblagép

Blackview Tab 6 táblagép

_________________________________________________________

Tenwin elektromos ceruza hegyező

Gyerekkoromban mi mindent megadtam volna ezért, hogy egy ilyen kütyüm legyen. A két darab AA méretű elemmel működő elektromos hegyező automata. Így csak bele kell tennünk a ceruzánkat, hogy kihegyezze azt.

A gyerekekre is gondoltak, így ha működés közben próbálnák eltávolítani az átlátszó ablakos tartály részt, a pengék automatikusan leállnak, hogy ne okozzanak sérülést.

A kis hegyező csak 14$-ba kerül, ami nem sok érte

_________________________________________________________

Olcsó akkus csavarbehajtó

A TS-ESD2 előnye, hogy a fej rész dőlésszöge állítható, így a markolattal egy vonalban hajtható ki, ezzel pedig akár a legkisebb helyekre is beférhetünk vele.

Elöl LED világítással is felszerelték, hogy a sötét helyeken is megtaláljuk a csavar helyét. A sebessége több fokozatban állítható, 1-4Nm nyomatékot is használhatunk, ha ki vagy be szeretnénk hajtani a csavarokat. Kiegészítőként kapunk egy flexibilis toldót, amivel az igazán kis helyekhez is odaférhetünk, de emellett bit fejeket is kapunk, számszerit 32 darabot, hogy teljes legyen a szett.

2000mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami a fejet 220RPM sebességgel tudja pörgetni. Jó hír, hogy a töltéshez nem kell kivennünk az akkumulátort, hanem azt egy USB kábellel könnyedén telepumpálhatjuk energiával.

A kedvezmény kóddal meglepően baráti az ára, mert csak 16$-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes

🔹Kupon : BGHU1382

_________________________________________________________

USB portról tölthető nyakmelegítő

Az unisex kivitelű nyakmelegítőt számtalan színkombinációban megvásárolhatjuk. Legyen az egyszínű vagy mintás, nőies vagy sötét férfias színekben.

A leírás szerint egy 1200mAh kapacitású akkumulátort rejtettek el benne, amit az USB portján keresztül tölthetünk fel.

Azelején található gombnak köszönhetően kiválaszthatjuk, hogy a gyengébbik 40, 55 vagy 60 Celsius fokos fűtést szeretnénk-e használni. Az elektromos nyakmelegítő nem drága, hiszen csak 17$-ba kerül.

USB portról tölthető nyakmelegítő

_________________________________________________________

LOKMAT ATTACK 3 – G-shock szerű óra okos funkciókkal

A Casio legismerteb szériájára hajaz a Lokmat Attack 3, ami külsőre szinte teljesen megegyezik a japán gyártó starapíró szériájával.

A LOKMAT ATTACK 3 is strapabíró házat és IP67 védettséget kapott. 1.28 colos kijelzője 240×240 pixeles felbontással rendelkezik. Bluetooth-on keresztül összekapcsolhatjuk a telefonunkkal és akár az óráról is telefonálhatunk, hiszen beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik.

Pulzusmérés, véroxigénszint mérés, lépés, kalória, alvásmonitorozás is van benne és számos sport módot is támogat. A 600mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt tölthetjük fel, amit így 3-5 napig használhatunk.

A LOKMAT ATTACK 3 58$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

 

XIAOMI Wanbo T6 Max projektor

Igazán kicsi a 19.5 x 13.7 x 20.1 centiméteres kis eszköz, ami 1.95 kilogrammot nyom a mérlegen. Zoom funkciót nem kapott, ahogyan ez semelyik „olcsó” eszközbe sem kerül bele.

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. A négy magos Amlogic T792 CPU mellett 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk és Android 9 rendszer fut rajta.

Két USB, fülhallgató és AV kimenettel és HDMI bemenettel is ellátták. A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes XIAOMI Wanbo T6 Max. A kis projektor Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-es WiFi-t is kapott, beépített 2x5W teljesítményű hangszórókkal szerelték.

A XIAOMI Wanbo T6 Max a maga 249.99$-os, azaz 82 ezer forintos árával a legjobb olcsó projektor a piacon. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A XIAOMI Wanbo T6 Max projektort itt találod meg

Kupon: BGWBAT6M

Ha érdekel a többi Wanbo projektor, ezeket itt találod

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás