Az UMIDIGI A11S mindent magával hoz, amire szükség lenne egy mobiltelefonban, cserébe az árszabást az UMIDIGI-től megszokott módon alacsonyan tartják.

A telefon az UNISOC UMS312(T310) processzorát használja. A 4 magos CPU maximálisan 2.0GHz-en jár, memóriából  a jelenlegi modellben 4GB-ot, tárhelyből pedig 64GB-ot kapunk. Természetesen használhatunk memóriakártyát is, egészen 256GB-os méretig.

Az UMIDIGI A11S az Android 11 rendszert használja, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a Type-C portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel az 5150mAh kapacitású akkumulátorát. A biztonságos használatért az arcazonosítás felel.

A 6.53 colos megjelenítő méretes, felbontása 1600 x 720 pixel. Két nano SIM kártyát használhatunk és elérhető a B20-as 4G hálózat is. A SIM tálcára nem csak SIM, hanem microSD memóriakártya is tehető, a már említett 256GB-os méretig.

Az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles. A hátlapi fő kamera 16 megapixeles, amit egy 8 megapixeles nagylátószögű és egy 5 megapixeles mélységélességgel ellátott fotók készítésére szolgáló optika egészít ki.

A 4/64GB-os modell csak 109$-ba, azaz 36 ezer forintba, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A UMIDIGI A11S mobiltelefont itt találod meg

További akciós mobiltelefonok

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás