Az Alldocube iPlay 20S 10.1 colos kijelzővel, SIM kártya támogatással és GPS-szel rendelkezik, így még navigálni is tudsz róla, az alacsony ár garantált, hiszen csak 43.000 forintba kerül.

Akár navigációra is használható az olcsó, 10.1 colos IPS kijelzővel ellátott táblagép, ami 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítőt a Corning féle Gorilla Glass védi a karcoktól. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhelyének mérete 64GB, amit memóriakártyával akár 128GB-ig tovább bővíthetünk, hogy azon tárolhassuk a zenéinket, videóinkat. Processzorból a Spreadtrum SC9863A 1.6GHz-en üzemelő modelljét kapta meg, ami nem egy csúcs lapka, de a termék árát nézve érthető ez a CPU választás.

Alldocube iPlay 20S 4

Az Alldocube iPlay 20S táblagép SIM kártyát is fogad és támogatja a B20-at is, tehát a hazai 4G hálózattal is kompatibilis. Ellátták helymeghatározással is, amiből GPS, Beidou műholdakat képes kezelni, így egy nagyméretű navigációként is használhatjuk a táblagépet. Szerencsére nagyon vékonyra szabták, hiszen 24.2 x 16.8 x 0.87 centiméteres háza nem mondható vastagnak, súlya 500 gramm. Egy 6000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Szerencsére megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így vezetékes fülhallgatót is használhatunk.

Alldocube iPlay 20S 3

Alldocube iPlay 20S 2

Az előlapon egy 2 megapixeles, a hátlapon 5 megapixeles kamera kapott helyet, amivel ugyan nem fogunk csúcsminőségű képeket készíteni, de szükségmegoldásként, adva van a lehetőség képek, videók készítésére. Az Alldocube iPlay 20S Android 11 rendszert futtat.

Alldocube iPlay 20S 1

Mennyibe kerül a navigációra is alkalmas táblagép?

A kedvezmény kóddal szerencsére csak 124.99$-ba, azaz 43.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Az Alldocube iPlay 20S táblagépet itt találod meg

Kupon: BGae28cd

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás