A Baseus sok területen megvetette a lábát. A hazai képviselettel is rendelkező gyártó legújabb, nálunk járt terméke egy okos megoldás, hogy a kábelrendező segítségével a töltőkábelünket mindig ott találjuk meg az asztalon, ahol azt hagytuk.

Baseus kábelrendező_

Mivel egy egészen egyszerű termékről van szó, nagy megfejtés, ötletelés nincs a tesztfolyamatban. A Basues csomagolásán még egy lekaparható felület alatt egy ellenőrző kódot is találunk, amivel lecsekkolhatjuk termékünk eredetiségét. Úgy látszik kelendőek a gyártó portékái és még ezt is képesek lemásolni. De a Banggood webáruháztól rendelt termék eredetiségében maradéktalanuk megbízhatunk.

Baseus kábelrendező_-2

Baseus kábelrendező_-4

A kábelrendezőt kék, fekete és piros színben is megrendelhetjük. A pofonegyszerű, oldalain ívelt lap, ragasztható felületet kapott, amivel az asztal lapjára, oldalára rögzíthető. 3 kábelre húzható gumis fejet kapunk, amibe berakhatjuk a vezetékek végét. A mágnes kellően erős, hogy véletlenül se dobja le magát a vezeték, legalábbis az általam használt BlitzWolf Lightning, microUSB és egy okosóra kábelét is remekül megtartotta. Háromnál több fej is elférne a lapon, de a mágnes ereje miatt nem férnének meg fej-fej mellett, mert taszítanák egymást, ha össze akarnánk tuszkolni őket.

Baseus kábelrendező_-3

A pozitív oldala, hogy nem csak az íróasztalon, hanem az autóban vagy a hálóban is használhatjuk, ha egyszerre több kábelre van szükségünk. Nekem például így egymás mellett lehet a laptop Type-C kábele, a telefonom töltőkábele és az okosórám vezetéke is és nem kell attól tartanom, hogy véletlenül megint az íróasztal háta mögé zuhannak be, ahol megint kereshetem meg őket. Ennyi könnyebbséget pedig megér a Baseus mágneses kábelrendelője, ami a kedvezmény kóddal 11.39$-ba kerül. De persze nem muszáj ennek a gyártónak a termékét használnod, hiszen több, mint 60 kábelrendező is megnézhetsz.

Baseus kábelrendező

Többi kábelrendező

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás