Duplán jobban járunk, ami különösen igaz a BlitzWolf BW-NET2 jelismétlőjére, amiből két darabot is kapunk, hogy kiterjeszthessük vezeték nélküli hálózatunk lefedettségét.

A BlitzWolf BW-NET2 jelismétlővel a vezeték nélküli hálózatunk lefedettségén tudunk javítani. A kis eszköz EU szabványú csatlakozóval rendelkezik, energia felvétele csak 4.5W. A 2.4GHz-es vezeték nélküli hálózat lefedettségét képes megnövelni, így akár a lakás olyan pontjára is juttathatunk vezeték nélküli internetet, ahol eddig gyenge volt a lefedettség.

A 2×3.5dBi antennákkal rendelkező jelismétlő, kezeli a b/g/n hálózatokat így a maximális sebesség 300Mbps lehet. A kis BlitzWolf BT-NET2 modellből 2 darab 24$-ba kerül az áfa és vámmentes európai (CZ) raktárból.

A BlitzWolf BW-NET2 jelismétlőt itt találod meg

Egy USB portos jelismétlőre vágysz, a BW-NET4 ilyen

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás