Remek árral érkezett meg az Alldocube KPad, aminek 145$-os árcédulájára öröm ránézni és minden megvan benne, ami ideális eszközzé teszi a mindennapok során.

Alldocube KPad táblagép

A táblagép 2K felbontású (2000×1200 pixel) IPS panele 10.4 colos mérettel jelentkezik. Az olcsóságot előremozdítva műanyag burkolatot kapunk, azonban sztereó hangszórópáros került bele.

A szokásos kétsávos ac WiFi mellett bluetooth 5.0 kapcsolatot is kapunk és van GPS is, amivel akár egy méretes navigációként is használhatjuk a táblagépet. A mobilinternetről sem kell lemondanunk, mert SIM kártyát is behelyezhetünk, amiből jó hír, hogy a hazai B20-as 4G kapcsolatot is támogatja a Alldocube KPad.

Tárhelyből 64GB-ot kapunk és van lehetőség memóriakártya használatára is, egészen 2TB méretig. A memória 4GB, ami jó hír, a processzor választás pedig az UNISOC T610-re esett, ami 8 magos és 2GHz-en jár.

Elöl és hátul is 5 megapixel felbontású kamerákat kapunk, az OS pedig az Android 11 rendszer. Az árát remekül eltalálták, mert csak 145$-ba kerül, amihez az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelheted meg.

Alldocube KPad táblagép

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás