A BlitzWolf BW-UP3 pendrive nagyon gyors és megbízható adathordozó. A kedvezmény kóddal olcsóbb, az EU raktárnak köszönhetően pedig pár munkanap alatt meg is érkezhet, így remek kis karácsonyi ajándék lehet belőle.

A gyors sebesség nem csak a 410MB/S olvasási és 220MB/S írási tempónak köszönhető, hanem az USB3.2 csatlakozónak is. Ezt mi is kipróbáltuk, valóban egy gyors meghajtóról van szól, hiszen azóta is szinte minden nap használatban van. Ez az említett USB3.2 természetesen visszafelé kompatibilis, így a régi USB2.0 csatlakozóval szerelt gépünkkel is használhatjuk. A cink ötvözetből készült háza 60.1x18x9.6 milliméter méretű, súlya csupán 12 gramm.

Az USB fej visszahúzható a házba, így védhetjük a csatlakozót. A nagy sebességnek köszönhetően meggondolandó, hogy egy külső SSD meghajtó helyett a BlitzWolf BW-UP3 pendrive-ot válasszuk. Ez a modell is európai raktárból vásárolható meg (CZ), így áfa és vámmentesen rendelhető meg a 64GB-os modell.

BlitzWolf® BW-UP3 USB3.2 Gen 2 Flash Drive 64/128/256GB Push-pull Memory Disk

A kedvezmény kóddal olcsóbb és az áfa és vámmentes CZ raktárból rendelhető meg.

BlitzWolf BW-UP3 USB3.2 pendrive

Kupon : BG344e23

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás