Kuponos akcióban a BlitzWolf BW-GC6 gamer szék, ami az EU raktáras készletnek köszönhetően, rendelést követően hamarabb megérkezik, így remek karácsonyi ajándék lehet belőle.

A BlitzWolf BW-GC6 gamer szék akár 150 fokos szögben hátra dönthető, terhelhetősége nem kevés, akár 250 kilogrammot is elbír. A karfának nem csak a magasságát, hanem a vízszintes irányát is állíthatjuk, hogy minél jobban a saját kényelmünkhöz igazíthassuk azt. A fix, párnázott fejrész mellett egy deréktámaszt is kapunk, melynek szintén a saját ízlésünk szerint állíthatjuk a magasságát.

A szék műbőr borítást kapott, a választható színek között megtaláljuk a piros/fekete és kék/fekete modelleket is. Az ergonomikus kialakítású kagylóülés a hát rész kétoldalán hálós borítást kapott, hogy folyamatos legyen a szellőzés a háttámla és a hátunk között. Magasságát fokozatmentesen 12 centiméterig változtathatjuk, így 49-61 centiméter közé állítható az ülőfelület magassága.

A BlitzWolf BW-GC6 gamer szék a Banggood európai raktárából (PL) vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg. A piros és kék színben választható gamer szék a kedvezmény kóddal csak 89$-ba kerül.

A BlitzWolf BW-GC6 gamer széket itt találod meg

🔹Kupon : BG87268f

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás