A OneOdio almárkájaként életre keltett SuperEQ széria legújabb darabja a Q2 Pro, ami TWS fülhallgatóként brutális üzemidőt, a legfejlettebb vezeték nélküli kapcsolatot és aktív zajszűrést is kínál.

SuperEQ Q2 Pro_

Jelen termék elődje, a SuperEQ Q1 Pro szintén tiszteletét tette nálunk, azonban az újdonság teljesen más külsővel rendelkezik, mint a pár hónappal ezelőtt bemutatott elődje.

SuperEQ Q2 Pro_-2

A csomagolást nem vitték túlzásba, hiszen a SuperEQ termékeknél megszokott zöld színű dobozt kapjuk most is, amiben három pár gumiharangot, leírást és töltőkábelt mellékel a gyártó. Az elvékonyított tartó doboz akkumulátor állapotjelző LED-eket is kapott, hogy tudjuk, mikor szükséges újra a töltőkábelre tennünk a tokot.

SuperEQ Q2 Pro_-4

A szár nélküli fülhallgató érintésérzékeny vezérlést kapott, szárat nem találunk rajta, így sokkal bumfordibb lett, mint elődje volt. Ez szerencsére két pozitív tulajdonságot is magában foglal, mégpedig a hosszú üzemidőt, illetve a 12 milliméteres drivereket.

SuperEQ Q2 Pro_-3

Az aranyperemmel körbefuttatott „S” betű, ami az érintésérzékeny felületet takarja, nekem kissé bazári hatást kelt. Jobban tetszene, ha már nemesfémre szeretne hajazni, inkább ezüstös színt választottak volna.

SuperEQ Q2 Pro_-5

Bluetooth kapcsolatból már az 5.2-es verziót használja, ez pedig azt is lehetővé teszi, hogy a lehető legkisebb legyen a késleltetés a látott kép és hallott hang között.

SuperEQ Q2 Pro

SuperEQ Q2 Pro 1

Egy, kettő vagy három érintésre elérhető a zeneszámok megállítása/elindítása, léptetés és a hangasszisztens előhívása is. Azonban hangerőszabályzásra a fülhallgatón keresztül nincs lehetőségünk.

SuperEQ Q2 Pro 2

A beépített mikrofonjainak köszönhetően, amiből szám szerint már 4-et is kapunk, nem csak a telefonhívásokat bonyolíthatjuk le a segítségével, hanem használhatjuk az ANC, azaz az aktív zajszűrés módot is, amivel a városban közlekedő autók hangját, illetve a buszon, metrón utazva remekül ki tudja szűrni a háttérzajokat. Ha épp személyesen beszélgetünk valakivel és azt szeretnénk, hogy eközben is szóljon a kedvenc zenénk, de szeretnénk hallani a külvilág hangját is, használjuk a transparent módot, amivel a külső hangokat nem csak beengedi, hanem kissé fel is erősíti őket, hogy zenehallgatás közben is halljuk azokat. Az aktív zajszűrést aktiválva itt is módosul a megjelenített hangszín, de ez a technika velejárója. Hangzását tekintve, amiben segít a 12 milliméteres driver, kellő mennyiségű erővel és dinamikával rendelkezik, hogy minden hangot kihalljunk kedvenc zenéinkből.

SuperEQ Q2 Pro 3

Az üzemidő kiemelkedőre sikeredett, amivel a konkurencia sok tagja felett áll, hiszen kikapcsolt zajszűrés mellett akár 11, ANC használatával pedig akár 8 óra is kihozható belőle hangerőtől függően. A SuperEQ Q2 Pro hozta a kötelezőket, a brand mögött álló OneOdio jó munkát végzett. Szereztünk hozzá kedvezmény kódot is, amivel lecsökkenthető a termék ára. Szállításra 7 munkanapot ígérnek és a OneOdio vállalja az áfa megfizetését.

SuperEQ Q2 Pro

Kupon: Q2PRO20%OFF

További SuperEQ ajánlatok

OneOdio brand ajánlatok

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás