A DERE TBOOK T11 számtalan remek tulajdonsággal rendelkezik, mint például az Apple laptopoknál is látott, billentyűzet feletti touch bar-ral is. De ezek mellett kimondottan jól hangzik az Intel i7 1165G7 CPU és a 16GB memória is.

A vékony fém házba remek hardvereket pakoltak bele. Az Intel® Core i7-1165G7 CPU 10 nanométeren készül, órajele 2.8-4.7GHz-ig skálázódhat. Memóriából 16GB-ot kapunk, a tárhelye pedig egy 512GB-os SSD meghajtó. A grafikus feladatokat az Intel® Iris® Xe Graphics tölti be.

A háttérvilágítással is rendelkező, angol kiosztású billentyűzet numerikus gombkiosztást is kapott. A klaviatúra felett pedig egy érintésérzékeny menüsor is megtalálható, hogy egyszerűbben érjünk el funkciókat. A 15.6 colos kijelző 180 fokban hátra hajtható kijelző fullHD felbontással rendelkezik. A fém házas gép csak 1.5 kilogramm, az akkumulátorával pedig akár 14 óra videólejátszás is kihozható belőle.

Csatlakozók közül két USB 3.0, USB-C, HDMI, SD kártyaolvasó és fülhallgató csatlakozót is kapott.

A DERE TBOOK T11 az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal pedig csökkenthető a termék ára.

DERE TBOOK T11 laptop

Kupon: BGDERET11

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás