A BlitzWolf BW-AT3C fém házzal, érintésérzékeny kijelzővel, hívás és üzenet értesítéssel és számos extrával rendelkezik.

Ha eddig épp egy fém házas olcsó órát szerettél volna, akkor az 1.32 colos 360×360 pixeles, IPS kijelzővel szerelt okosórát neked találták ki. A fém tokkal rendelkező óra szilikon szíjat kapott. Az óra különlegessége, hogy az érintésérzékeny kijelző mellett oldalsó fizikai gombokat is kapott.

A Realtek chip bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik, ami természetesen visszafelé kompatibilis. Ennek köszönhetően az óra értesítést küld a hívásokról, üzenet és alkalmazás értesítésekről. Az óra 13 különböző sport módot képes mérni, mellette pedig pulzus és véroxigénszint mérésre is alkalmas. A 360mAh kapacitású akkumulátorral 30 nap készenléti, illetve 8-15 nap használati idő hozható ki belőle.

A BlitzWolf BW-AT3C nem lett drága, mert a bevezető akcióban 39.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás