Az okos törölközőszárító európai szabványú aljzattal rendelkezik. Számos remek tulajdonsággal rendelkezik, mint a ventilációs törölköző szárítás, infravörös mozgásérzékelés és UV fertőtlenítés.

A falra szerelhető, érintésérzékeny felülettel ellátott törölközőszárító infravörös érzékelővel lett felszerelve, így 15 másodperces UV fertőtlenítést végez a réhelyezett törölközőre, ha belépünk a fürdőszobába. Ezen kívül, a hőlégfúvós szárítást is leállítja, hogy ne egy forró anyagba kelljen megtörölni a kezünket.

A ráhelyezett kéztörlő felé 60°-106° fokos szögben képes ventilálni a meleg levegőt, hogy a szárítás még alaposabb legyen. A WiFi-hez kapcsolva a TUYA appal pedig akár a mobiltelefonunkról is vezérelhetjük.

Az okos törölköző szárítót és fertőtlenítőt itt találod meg. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás