Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. A nagy Black Friday akciók miatt most kevés újdonság, de annál több akció van porondon a régi kedvenc termékeinkből.

Ha érdekel a közel legújabb Black Friday akció, nézd meg az online táblázatunkat

 

Xiaomi Mi Box S

A Mi Box S szinte parányi méretének köszönhetően észrevétlenül bújhat meg a TV mellett, köszönhető ez a 9.52 x 9.52 x 1.68 centiméteres méretének. Az egyszerű, aprócska fekete dobozon a már-már kevésnek számító USB2.0, HDMI2.0 (kábelt is kapunk a csomagban) és kombinált 3.5 milliméteres jack/optikai kimenet kapott helyet.

A vezeték nélküli vezérlő nem infravörös, hanem bluetooth-on keresztül kapcsolódik, így szinte nincs irány béli megkötés (még a takaró alól is működik). Már dedikált Netflix és Amazon Prime gyorsgombokkal is ellátták, így ez elsőre elkönyvelhető, hogy ezen alkalmazások gond nélkül futnak a lejátszón. Ahogyan az HBO Go is, amit így a menüből indítva érhetünk el. Az Android TV-nek hála egy letisztult és kiforrott szoftvert futtat, ami áttekinthető és könnyen használható.

A Xiaomi Mi Box S 2GB memóriával rendelkezik, a tárhely mérete 8GB, ami elsőre kevésnek tűnhet, de mivel játékra úgysem fogjuk használni, a KODI, YouTube, Netflix, HBO Go alkalmazások mellett még így is marad pár gigabájt szabad tárhelyem. 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, aminek köszönhetően a 4K YouTube videókkal is elboldogul. Bár LAN csatlakozót nem kapott, egy USB-s dongle segítségével ez orvosolható, akinek szüksége lenne rá. Egy elosztóval ráköthetünk egeret és billentyűzetet is a pendrive, merevlemez/SSD mellett.

Xiaomi Mi Box S

_______________________________________________________

blitzwolf_bw-sc1.jpg

A BlitzWolf mostanában egyre több termékkel jelentkezik, amelynek külön örülünk, hiszen jó látni ezt a fiatal gyártót, hogy milyen új dolgok felé mer nyitni. A legújabb termékük egy BMI mérésre is alkalmas mérleg, amely az okosfunkciónak köszönhetően a mobiltelefonunkkal szinkronizálja a mért adatokat, hogy azokat részletesen kielemezhessük. A BlitzWolf BW-SC1 okosmérlegnél megmaradt a gyártó a bevett szokásánál, miszerint itt is aránylag alacsony árcédulával találkozhatunk, hiszen az előrendelhető okosmérleg 29.99$-ba kerül.

blitzwolf_bw-sc1_2.jpg

A fehér LED kijelzővel ellátott mérleg 5-180 kilogramm közötti súlymérésre képes, tized kilogramm pontosságú kijelzéssel. Három darab AAA méretű ceruzaelemre van szükség a működéséhez, amely használattól függően 9-12 hónap használatra elegendő. A mobiltelefonunkhoz WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozik, amelyhez le kell töltenünk a gyártó által ajánlott alkalmazást a készülékünkre.

blitzwolf_bw-sc1_3.jpg

A BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg mérete 28 x 28 x 2.2 centiméter, a teljes felső rész edzett üvegborítást kapott. Ha ráállunk, automatikusan bekapcsol, majd a mérés elvégzését követően 10 másodperc elteltével automatikusan lekapcsol. A BMI méréshez négy érzékelőt kapott, így nem csak a súlyunkat, hanem a testtömeg-index segítségével 13 különböző érték kijelzésére képes, mint például testzsírszázalék, izomtömeg, stb.… Ezek segítségével pedig a mobiltelefonunkon található alkalmazással visszanézhetjük a korábbi méréseinket és a mért adatok által jobban személyre szabhatjuk edzéseinket, étrendünket.

A BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg 24.99$-ba kerül az áfa és vámmentes CZ raktárból

🔹Kupon : BGHWBW3

_______________________________________________________

BlitzWolf alkoholos kézfertőtlenítő adagoló

kézfertőtlenítő adagoló

A BlitzWolf BW-FD4 az infravörös érzékelővel ellátott automata kézfertőtlenítő adagolója a gomb nélküli működést az infravörös érzékelő váltja ki. Így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt gél adagunkat.

kézfertőtlenítő adagoló 2

4 darab AA elemmel működik, amivel akár 6 hónapon keresztül is használható. Az IPX4 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-FD4 megnövelt, 410 milliliteres kapacitással rendelkezik, amihez folyékony kézfertőtlenítőt használhatunk.

kézfertőtlenítő adagoló 1

A BlitzWolf BW-FD4 automata szappanadagoló 12$-ba kerül EU raktárból, amit itt találsz meg

🔹Kupon : BGBFD44

_______________________________________________________

BlitzWolf 64GB-os BW-TF3 memóriakártya

Az új BlitzWolf BW-TF3 széria akciós tagja 64GB kapacitású, amelyhez most átalakító adaptert is kapunk, így ezt sem kell külön megvásárolnunk.

BlitzWolf BW-TF3 1

A BlitzWolf BW-TF3 memóriakártyák IPX7 vízálló minősítéssel rendelkeznek, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti körülményeknek, röntgensugárnak és mágneses mezőnek is. A kedvezmény kóddal a 64GB-os verzió 9.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A memóriakártyákat itt találod meg

🔹Kupon : BGHU1298

_______________________________________________________

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

A BW terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is találunk rajta fényforrást. De míg az első RGB színben képes világítani, addig az elején lévő fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás 2

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. A lámpa 22$-ba kerül az áfa és vámmentes CZ raktárból.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

🔹Kupon : BGHU1296

_______________________________________________________

 

Deerma DEM-DT16C páramentesítő

A téli időjárás beérkeztével szükségessé válhat egy páramentesítő, amely jól jöhet a házban vagy lakásban, hogy csökkentsük a levegőben megjelenő nedvességet, ezzel együtt a penész kialakulását.

Hideg őszi és hosszú téli napokon jöhet jól a Deerma DEM-DT16C, ami képes megkötni a levegőből a nedvességet, így páramentesíthetjük a lakás helyiségeit. A Deerma páramentesítő 15 liter folyadékot is képes megkötni 24 óra alatt, azaz akár 60 darab 250 milliliteres palacknyi folyadékmennyiséget képes eltávolítani a levegőből.

A 32.8 x 19.7 x 50.8 centiméteres méretekkel rendelkező Deerma DEM-DT16C víztartálya 2 literes kapacitással rendelkezik, az elején található kijelzőjének segítségével pedig, működés közben kijelzi a helyiségben mért páratartalom értékét.

24 órás időzítést is beállíthatunk, így akár akkor is üzemelhet, ha épp nem vagyunk otthon. Dupla, szénszűrős filterrel látták el, így a beszívott levegőt képes megszűrni. A külső kivezetésnek köszönhetően pedig akár ki is folyathatjuk belőle a folyadékot.

A Deerma DEM-DT16C páramentesítő a kedvezmény kóddal 175.99$-ba, azaz 55.000 forintba kerül, amit Cseh (CZ) raktárból, áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

A Deerma DEM-DT16C páramentesítőt itt találod meg

🔹Kupon : BGBFD39

_______________________________________________________

 

BlitzWolf mosogatógép

BlitzWolf BW-CDW1 2

Nem csak kedvezmény kód van hozzá, de az európai raktárnak hála rövid szállítási idővel áfa és vámmentesen rendelhető meg és még vízcsapra sem kell kötnünk, ha nem akarjuk. Így tényleg bárhol használható, még egy kis garzonban is. Ha így szeretnénk használni, akkor a betöltőnyíláson kell feltölteni víztartályát. A BlitzWolf BW-CDW1 négy-hat terítékes mosogatógép, amely viszonylag kicsi, 51 x 48 x 52 centiéteres mérettel és 12 kilogrammos súllyal rendelkezik. Természetesen mosogat és szárít is, az akár 75 fokos légbefúvásnak köszönhetően pedig még fertőtlenít is, így a 4-6 terítékes étkészletünket seperc alatt tisztává varázsolhatjuk.

BlitzWolf BW-CDW1 1

LED kijelzővel látták el, a front rész átlátszó, hogy lássuk mi történik a gép belsejében. Tartozékok közül pedig számos kiegészítőt kapunk. Bemeneti vízcsövet, kivezető csövet, kancsót, ha vízcsap nélkül használnánk.

BlitzWolf BW-CDW1 2

Wi-Fi kapcsolaton keresztül a telefonon is követhető, hogy épp merre jár a tisztítási folyamattal. 5 mosási program választható, amivel akár még gyümölcsöket is moshatunk, de van ECO, gyors, standard és erös fokozat is, hogy minden szennyeződést eltávolíthassunk a tányérjainkról.

BlitzWolf BW-CDW1 2

A terméket az európai piacra tervezték, így EU szabványú aljzattal látták el, hogy a 230V-os hálózaton működjön. A mosogatógép olcsóbb a Banggood európai raktárából mintha Kínából vásárolnánk meg. Ennek köszönhetően áfa/vámmentes és rövid szállítási idővel számolhatunk.

A BlitzWolf mosogatógép 246$-ba kerül, ingyenes szállítással

🔹Kupon : BGCDW1BF

_______________________________________________________

A nagy kedvenc BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütő

 

bw-af1 1

Európai raktárból és a kedvezmény kóddal olcsóbban rendelhető meg a BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütő, amivel egészségesen, akár olajmentesen is süthetünk, főzhetünk. Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró kiáramló hőtől elszeparáltan külön lévő füllel rendelkezik. A modern megjelenését a letisztult fekete felület és az érintésérzékeny gombok biztosítják.

bw-af1 2

6 liter űrtartalommal rendelkezik, ami kiemelkedő a kategóriában. A kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

bw-af1

A tetején található érintésérzékeny gombokkal választható ki a sütési idő 1-60 perc és a hőmérséklet is 40-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A BlitzWolf BW-AF1 olajmentes forrólevegős sütő 30.5 x 29.5 x 35 centiméteres mérettel rendelkezik.

A BlitzWolf BW-AF1 a Banggood európai (CZ) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 79.99$-ért

🔹Kupon : BGAF1BF

 

Ha érdekel a közel legújabb Black Friday akció, nézd meg az online táblázatunkat

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás