A Roborock S5 Max kétségkívül az egyik legjobb robotporszívója a gyártónak. Az okos porszívó alkalmazásból állítható felmosás állítást, lézeres szenzort és számos okos funkciót kapott, hogy megkönnyítse a mindennapjainkat.

A Roborock S5 Max az európai rákból fehér színben érhető el. Kissé átdolgozták a fizikai gombokat, és ami merőben új, lecserélték a sörtékkel ellátott oldal kefét és helyette szilikon lapátokkal teli modellre váltották azt.

A portartály 460ml kapacitású és szerencsére egyszerre porszívózhatunk és moshatunk fel az S5 Max-szal. Megnövelték a víztartály kapacitását is, ami több, mint a kétszeresére nőtt. 140-ről 290 milliliter lett a felhasználható folyadékmennyiség. Szintén a felmosást érintette a telefonos alkalmazásból vezérelhető vízadagolás beállítás, amit most már három előre beállított értékből választhatunk ki.

Az elődből megmaradt az 5.200mAh kapacitású akkumulátor és a 2.000Pa szívóerő is. A szoftverét ellátták szoba felismerő funkcióval is, ami azért fontos, mert már külön a szobákra is beállíthatunk egyéni takarítási tervet is, hogy mikor, melyik nap takarítson ki és melyik szobában mosson fel. Teljesen feltöltött állapotban 120 perc működésre, illetve 200 négyzetméternyi terület kitakarítására alkalmas a Roborock S5 Max. A dolga végeztével, vagy ha takarítás közben lemerülne, automatikusan rááll a dokkolójára és feltölti az akkumulátorát. Majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A telefonos alkalmazásnak köszönhetően természetesen Android és iOS eszközzel is használhatjuk. Így lehetőség nyílik a porszívó LDS, lézeres szenzora által látott képet ellenőriznünk a telefonon vagy kiadni neki a takarítási utasításokat. Beállíthatunk időzítőt is, hogy reggel 8 órakor induljon el takarítani. De mivel WiFi-n keresztül az otthoni hálózatunkhoz kapcsolódik, ezért a telefonos alkalmazással akár a munkahelyünkről is elindíthatjuk, hogy mire hazaérünk a vendégekkel, a porszívó takarítson ki és mosson fel.

A CZ raktárból áfa és vámmentesen, a kedvezmény kóddal pedig olcsóbban vásárolhatod meg.

Roborock S5 Max robotporszivó

🔹Kupon : BGBFD23

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás