A XINKE egérpadja 70 x 31 centiméteres mérettel rendelkezik és három fűtési fokozatból választhatsz, hogy pillanatok alatt képes legyen felmelegíteni a kezedet, ha arra van szükség.

XINKE2

Egy perc alatt elérhető a 39, 44 vagy 49 Celsius fokos hőmérséklet, amit a felső részén található gombbal szabályozhatsz. Automata lekapcsolással látták el, így 4 óra elteltével inaktiválódik a fűtési mechanizmus, ha véletlenül bekapcsolva felejtettük volna.

XINKE1

XINKE0

Nem csak az egeret, hanem a billentyűzetet is ráteheted a nagy méretnek köszönhetően, ezzel pedig az asztalodat is védi, hiszen vízálló felső résszel is ellátták, így bármi is ömlene ki az asztalra, megvédi a bútorod felületét. Két féle méretből választhatsz és többféle szín áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálta a számára legmegfelelőbb darabot. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelheted meg.

XINKE fűthető egérpad

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás