Hosszított 1.57 colos kijelzővel érkezik a BlitzWolf BW-AH2, ami több színben választható, így mindkét nem megtalálja számára megfelelő darabot.

Mágneses töltőcsatlakozót kapott az okosóra, ami egy felöltéssel 4 napos üzemidőre képes. A BlitzWolf okosóráival szemben a BW-AH2 merész újítás és a hosszított, már-már okoskarkötős vonalat követi a megnövelt 1.57 colos 200 x 320 pixeles kijelzőjével.

Angol nyelvű menüvel rendelkezik, Android és iOS rendszerű telefonunkhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik. A megszokott alvásfigyelés, lépésszámlálás, ébresztés, hívás és üzenet értesítés mellett kalóriaszámlálást, ciklus értesítést is kapott.

A csatos szíjjal ellátott óratok hátsó felén az optikai szenzor pulzus és vérnyomás mérésre is alkalmas.

Akkumulátora 200mAh kapacitású, az órához mágneses töltőkábelt mellékelnek. 100%-os kapacitás mellett ez a teljesítmény 3-4 napra elegendő. A BlitzWolf BW-AH2 okosóra a kedvezmény kóddal 28$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg.

BlitzWolf BW-AH2 okosóra

🔹Kupon : BGHU1262

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás