A VIOMI SE az egyik legolcsóbb okos robotporszívó, ami számos szenzorral, lézeres letapogatóval ismeri fel a helyiséget, ahol takarítani kívánunk.

VIOMI SE okos robotporszívó

Kupon: BGCZVMRSE

A VIOMI SE lézeres szenzorával könnyen elnavigál a lakásban, a telefonos alkalmazással pedig egyszerűen vezérelhető, az LDS szenzornak köszönhetően pedig a letapogatott szoba rajzát és az útvonalát is megjeleníti. A robotporszívó gyorsan meg is érkezhet hozzánk, hiszen ha megrendeljük a takarító robotot, európai raktárból küldik (Csehország – CZ) méghozzá áfa és vámmentesen, a szállítás pedig ingyenes!

Nem csak porszívóz, akár a padlót is feltörölhetjük vele, ebben segíti a 2.2Kpa szívóereje, 300 milliliteres portartálya és 200ml űrtartalmú víztartálya, amivel 3 fokozatban állítható a vízadagolás is. LDS szenzorral látták el, tehát 360 fokban képes letapogatni a helyiséget, hogy könnyebben felismerje az akadályokat és kikerülje azokat.

Az okos funkcióinak köszönhetően a mobiltelefonunkra, az LDS szenzorának köszönhetően kirajzolja a helyiséget és megmutatja épp merre tart a takarítással. Az alkalmazás használatával beállíthatjuk, hogy mikor induljon el az útjára. Az app segítségével akár virtuális falat is húzhatunk, ha azt szeretnénk, hogy kikerülje a szoba valamelyik részét.

A VIOMI SE nagyon jó árszabást kapott, hiszen 209$-ba, azaz 68.000 forintba kerül, amit európai raktárból rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhettek meg

Kupon: BGCZVMRSE

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás