USB-A és USB-C port is egyaránt megtalálható a BlitzWolf BW-UPC2 pendrive-on. Ez pedig nagy segítség, ha egy modern laptopról szeretnénk valamilyen adatot átmásolni a régebbi gépünkre, ami még nem rendelkezik ezzel az újfajta csatlakozó típussal.

BlitzWolf BW-UPC2 pendrive-1160171

Windows, Linux, MacOS és Android rendszerű gépekkel is használható a BlitzWolf pendrive, ami már a sokadig a sorban a különféle SSD meghajtók, memóriakártyák és pendrive-ok sorában.

BlitzWolf BW-UPC2 pendrive-1160172

Egyszerű csomagban érkezett a flash drive, ami fém borítású házat kapott, hogy a legtöbb külső behatásnak ellen tudjon állni. 32, 64 és akár 128GB-os verzióban is megvásárolható, én a készleten akkor elérhető kisebb, 32GB-os modellt vásároltam meg.

BlitzWolf BW-UPC2 pendrive-1160174

A BlitzWolf pendrive-ok megbízhatónak bizonyultak, már nem egy darab teljesít nálunk szolgálatot több, mint egy éve.

Az újabb generációs Gen3.1-es modellek ugyan gyorsabbak, de az UPC2 előnye, a házban 360 fokban forgatható belső rész, amivel a meghajtón két csatlakozó érhető el. A mechanika könnyen jár, majd határozottan kattan a helyére a megfelelő oldal. A teszthez most a MacBook Air-emet használtam, amihez Type-C porton keresztül csatlakoztattam a meghajtót. Ez különösképp jó dolog, mert az Air-en nincs USB-A, csak az újabb USB-C port.

BlitzWolf BW-UPC2 pendrive-1160175

A sima benchmark teszteket most kihagytam a mérésből és csak a valós másolásra voltam kíváncsi. Az írási tempó maximum 34mb/s volt, az olvasás ennél háromszor gyorsabb, 103mb/s sebességet ért el. Nekem nagy segítség, hogy a foghíjas portjairól ismert Apple gépekhez így nem kell egy átalakítót magunkkal vinni, ha fájlokat szeretnénk fel vagy le másolni a gépről, hanem ez pillanatok alatt véghez vihető, méghozzá úgy, hogy azt egy régebbi csatlakozóval szerelt Windows-os gépen ExFat-ra formázva is elérhetők legyenek.

A BW-UPC2 visszajelző ledet nem kapott, de nekem nem is hiányzott. Az Apple laptopomról Type-C porton felmásolt filmeket az USB-A portos Xiaomi TV boxom gond nélkül lejátszotta, ezért is tetszik ez az univerzális módszer. Nagyobb méretű fájlok folyamatos másolásánál sem vettem észre túlzott melegedést, csak langyos lett a fém ház. A BlitzWolf megint egy remek kis terméket mutatott be, aminek nagy hasznát fogom venni a mindennapok során.

Ha Windows-os vagy Mac-es gépetekhez kerestek pendrive-ot, ezt a modellt bátran tudom ajánlani. Népszerűsége miatt a készlet folyamatosan változik. A cikk írásának pillanatában a 64GB-os modell kedvező, 15.99$-os áron vásárolható meg európai, áfa és vámmentes raktárból (CZ).

BlitzWolf BW-UPC2 pendrive

A többi pendrive-ot itt találod

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás