A SOONPHO P10 lámpájához hasonló már járt nálunk. A kisméretű lámpa saját akkumulátorral rendelkezik, 2500-8500K színhőmérséklettel, állatható fényerővel és választható RGB színekkel érkezik. Extraként villámlás, rendőrautó és számos vizuális hatás is elérhető vele.

12 x 7.2 x 13 milliméteres fém háza elején található meg a ledek, oldalt a tekerő gombválasztó fényerősség, színhőmérséklet, színek és sémák kiválasztására szolgáló gomb. Egy kis kijelzőt is kapott, ahol megjelenik az épp kiválasztott beállítás és az akkumulátor kapacitásáról is itt kapunk visszajelzést.

¼-es menettel is ellátták, így állványra is felhelyezhető. A 2500-8500 színhőmérséklet mellett százalékos lépésben állíthatjuk a fényerősséget, a lámpa fényereje 980lux (0.5m). Ezek mellett pedig különböző sémákból is választhatunk, hogy a lámpa a rendőrautó fényeit, villámlást, gyertyalángot vagy más fényhatást imitáljon.

A 4000mAh kapacitású beépített akkumulátorát az USB-C portján keresztül tölthető fel, amivel 100%-os fényerő mellett 130 percig használható. A kupponnal sokat spórolhatsz, mert így csak 39.99$-ba kerül.

Az RGB ledes, akkus fotós lámpát az EU Priortiy Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kupon: BGec2179

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás