A BlitzWolf BW-WA4 a Tronsmart babérjaira tör. A gyártó már régen mutatott be vezeték nélküli hangszórót, de most itt van a vízálló kivitelű, 30 wattos modelljük.

A mérlegen 689 grammot nyom a Bluetooth 5.0 kapcsolatot is támogató hangszóró, ami támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat is. A vezeték nélküli hatótáv 10 méter lehet és az eszköz TWS képes, azaz két egyforma hangszóróval sztereó hatást érhetünk el.

A Type-C porton tölthető akkumulátora 3600mAh kapacitású, amit 3 óra alatt lehet feltölteni, amivel 50%-os hangerőn, 6 órán keresztül hallgathatsz zenét.

IPX6 védelemmel is ellátták és kapott memóriakártya foglalatot és jack kimenetet is, hogy akár egy erősítőre is ráköthesd, ha nem lenne elég a két hangszóró által keltett 30 watt teljesítmény. A BlitzWolf BW-WA4 a kedvezmény kóddal 48$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

BlitzWolf BW-WA4

🔹Kupon : BGHU1192

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás