78 ezer forint és, ha az EU Priority Line szállítást választod, akkor áfa és vámmentes a 13.3 colos BMAX S13 laptop.

A BMAX S13 az ultrabook vonalat képviseli, hiszen pehelysúlyával és kis méretével bármikor, bárhová magaddal viheted. A 13.3 colos kijelző FullHD, 1920 x 1080 pixeles képet jelenít meg.

A kis gép csak 1.3 kilogrammot nyom és a legvastagabb pontján is csak 20 milliméteres. A processzora egy 14nm-en készült Intel Gemini lake N4020, ami alap órajelen 1.1GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt, beéri 6W-tal is. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor a 14nm-es gyártástechnológiával készített processzor órajele maximálisan 2.8GHz-re emelkedhet.

Memóriafronton 6GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete egy 128GB-os, ami egy gyors SSD, hogy gyorsan töltsön be az összes alkalmazás és ezt akár ki is cserélheted egy nagyobb méretűre meghajtóra. Aki az olcsó tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy a laptop maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat. Így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A BMAX S13 billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok és háttérvilágítással is rendelkeznek. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MiniHDMI kimenetet, két USB 3.0 csatlakozót, fülhallgató és microSD kártyanyílást is.

A BMAX S13 Windows 10 operációs rendszert futtat. Így a Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot. A BMAX S13 jelenleg 249$-os áron vásárolható meg, így valóban egy olcsó laptop tulajdonosai lehetünk, amit így 78.000 forint alatt megvásárolhatunk. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

BMAX S13 ultrabook

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás