A Baseus kábele után kipróbáltuk a BlitzWolf megoldását is, hiszen az újonnan beszerzett MacBook Air gép mellé mindig jól jön, ha van egy megbízható töltőkábel, amire bármikor számíthatok.

BlitzWolf BW-FC1 100W -1160109

A csomagolás a low budget vonalat követi, legalább a környezetet szennyező anyagokból kevesebbet kell a kukába dobni. 1 és 1.8 méteres hosszúságút választhatunk a Banggood oldalán, én az utóbbi mellett tettem le a voksomat. Feltekerni fel tudom, hogy ha rövidebb vezetékre van szükség, de hosszabbat nem tudok csinálni egy 1 méteres kábelből. Az 1 méteres 100W, az 1.8 méteres 96 wattot képes átvinni, de ez a 4 watt nem hiszem, hogy annyira észrevehető lenne a töltési időben. Egy laptop mellé amúgy is ideálisabb egy hosszabb megoldás, ha például az ágyból szeretnénk töltés közben is használni a gépünket.

BlitzWolf BW-FC1 100W -1160111

Az anyaghasználatot tekintve most sem lehet kivetnivalónk, az alumínium burkolatú csatlakozóvégek és a harisnyázott kábelvédelem is megfelelő. A korábbi Baseus 100W-os kábelhez képest a BlitzWolf nagyobb csatlakozóvégekkel operál és a vezeték is egy hangyányival merevebb. Nekem jobban tetszett a szolidabb töltőfejjel ellátott Baseus modell.

BlitzWolf BW-FC1 100W -1160118

A Type-C/Type-C végű BW-FC1 maximálisan 480Mbps adatátvitelre képes, de ami fontos, hogy az ezzel a szabványú csatlakozóval ellátott eszközeinket gyorsan energiához juttathassuk, ehhez jön jól a maximális 100W (20V/5A) energiatávitel. Az okos E-MARK chipnek köszönhetően támogatja a QC4.0+ QC3.0 PD3.0 SCP FCP AFC töltési protokollokat is. Ezáltal legyen Android, iOS, Windows, MacOS rendszert futtató eszközünk vagy bármilyen más Type-C csatlakozóval ellátott akciókamera, drón, stb. a BlitzWolf kábelével minden gond nélkül elláthatjuk energiával.

BlitzWolf BW-FC1 100W -1160119

A BlitzWolf megint hozta a kötelezőt, a töltési időben egy másodpercnyi különbséget sem vettem észre a laptopom használatánál az eredeti Apple kábellel szemben. Bevált, tetszik, maradni is fog, így a a korábban tesztelt Baseus, megmarad fő kábelnek, a BlitzWolf lesz az utazós vezeték. Ezeken kívül pedig még érkezik hozzánk egy különlegességgel is megáldott Type-C vezeték, ami megpróbálja visszahozni azt, ami sokáig hiányzott az Apple laptopjain, de az idén ezt újra elhozta a felhasználóinak. A CZ, azaz európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg a kábel.

A BlitzWolf BW-FC1 Type-C kábelt itt találod meg

Itt minden típusú kábelt megtalálsz

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás