A TomTop is rendelkezik európai raktárral, mi pedig összeválogattuk az elérhető legjobb akciókat, ha elektromos rollert, akkumulátoros porszívót szeretnél vásárolni.

A NIUBILITY N1 elektromos roller

A Niubility N1 a Xiaomi elektromos rollereiből ismerős funkciót is megkapta, így az első kereket E-ABS elektromos, míg a hátsó kereket tárcsafékkel szerelték.

A NIUBILITY N1 terhelhetősége maximum 120 kilogramm. Természetesen itt is súlyfüggő, hogy milyen távolságot képes megtenni velünk, de ez maximum 25 kilométer lehet. Szinte teljes egészében egy Xiaomi klónról van szó, hiszen még a kereket megjelenése és a kormányon található kezelőszerv is megegyezik a nagy kínai gyártó termékével. Így kapunk digitális akkumulátor kapacitás kijelzést, sebességmérést, illetve első és hátsó LED lámpákat is.

A kerekek itt is levegővel teltek, a NIUBILITY N1 összecsukásához pedig csak pár másodpercre van szükség, így bármikor berakhatjuk az autó csomagtartójába vagy felszállhatunk vele egy tömegközlekedési eszközre.

A NIUBILITY N1 szerencsére egyáltalán nem drága, hiszen a kedvezmény kóddal 229$-ba, azaz 72.000 forintba kerül. Németországi (Germany) raktárból rendelhetjük meg, így áfa és vámmentesen vásárolható meg

A NIUBILITY N1 elektromos rollert itt találod meg

__________________________________________________________

A hűvös időben is maradj edzésben a WalkingPad sétapaddal

A Xiaomi gyaloglópaddal, ha kint rossz idő van, esetleg nem akarunk kimenni az utcára, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/h tempóra is képes a Xiaomi WalkingPad C1, így még egy kis kocogásra is lehetőségünk van.

Az összecsukható kialakítása révén nem foglal sok helyet a 85.5 x 52.8 x 14.55 centiméteres méretével. A használatában segítségünkre lesz az elöl található két kis kerék is, amivel így könnyebb lesz mozgatnunk a Xiaomi WalkingPad C1-et. Mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik. Választhatunk manuális és automata mód között, ilyenkor egy külön edzésterv szerinti programot futtat le, különböző sebességi fokozatokkal. A sétapad maximális terhelhetősége 90 kilogramm. A legkisebb sebesség 0.5, a legnagyobb pedig 6km/h lehet.

A Xiaomi WalkingPad C1 a TomTop európai (Germany) raktárában 279.99$-ba (~87.000 forintba) kerül, amit így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelhetünk meg

A Xiaomi WalkingPad C1 sétapadot itt találod meg

__________________________________________________________

Xiaomi vezeték nélküli porszívó, forgó kefe fejjel

A Xiaomi akkumulátoros porszívójának előnye, hogy forgó kefe fejjel rendelkezik, így sokkal alaposabban képes takarítani. Kis méretének köszönhetően a tárolása is egyszerű, de mégis nagy, 17000Pa szívóerővel rendelkezik.

MJWXCQ03DY 3

A Xiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY nem csak olcsó, de az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, a kedvezmény kóddal pedig olcsóbb is lesz. A 220 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 17000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

MJWXCQ03DY 4

A porszívó ultrakönnyű, csak 1.2 kilogrammot nyom. Egy kis kefés fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként akár az autót is kitakaríthatjátok vele. Vagy a hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán.

A por szűréséről HEPA filter felel, több szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton 45 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból (Germany) csak 79.99$-ba, azaz 25 ezer forintba kerül.

A vezeték nélküli porszívót itt találod

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás