Már itt is van Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE, ami gyorsabb és a nevéből adódóan már 5G támogatással rendelkezik, amit a Goboo oldaláról európai raktárból vásárolhatsz meg.

xiaomi mi 11 lite header

Már a középkategóriában is AMOLED panelt kapunk, ami jelen esetben 6.55 colos, amit egy ujjlenyomat taszító bevonattal láttak el.

xiaomi mi 11 lite display

Az előlapra egy 16 megapixeles szelfi kamerát szereltek, a hátlapon három kamera kapott helyet, ami a POCO X3-ból ismerős 64 megapixeles fő szenzort kapott. Ezt egészíti ki egy 8 megapixeles nagylátószögű és egy 5 megapixeles telemakró kamera.

xiaomi mi 11 lite camera

A Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE könnyűre és vékonyra sikerült, csak 6.81 milliméter vékony és a mérlegen 157 grammot nyom. Megmaradt az infravörös port és már egy sztereó hangszórópárost is kapunk, mint a most tesztelt POCO X3 Pro-ban is. Az ujjlenyomat olvasó oldalt kapott helyet és a telefon akkumulátora 4250mAh kapacitású, amit akár 33W-os gyorstöltéssel is feltölthetünk a Type-C porton keresztül.

xiaomi mi 11 lite

xiaomi mi 11 lite battery

A 6GB memória mellé 128GB-os tárhely jár, de választható 8/128GB és 8/256GB-os méretben is. A telefon MIUI12 felülettel érkezik, ami az új Android 11 alapokra épül. A meghajtásért a Qualcomm Snapdragon 788G felel, ami 8 magos és 2.3GHz-en pörög.

A Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE AMOLED kijelzőt kapott, ami 90Hz-es képfrissítéssel, 10 bites színhűséggel, alacsony kékfény kibocsájtással és 240Hz-es mintavételezéssel rendelkezik. A Xiaomi-hoz hűen ennek a modellnek az ára sem lett földtől elrugaszkodott, hiszen 299€-ba kerül.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás